Visar alla 5 resultat

Guzzini | QQ Cuckoo klocka med pendel

1.589 kr
1.351 kr
En klocka från italienska Guzzini. Göken är tyst på natten tack vare ljussensorn. Annars går den att tysta helt med ON/OFF-knappen. Klockan kan också placeras på ett bord, hyllplan eller dylikt tack vare den avtagbara pendeln.  

QlockTwo | Creator’s Edition Classic 45×45 cm

25.750 kr47.850 kr
21.888 kr40.673 kr
Från tyska Qlocktwo kommer QlockTwo Creator's Edition Classic som designats av Biegert & Funk. Detta är en klocka med innovativa funktioner. Istället för att klockan visar tiden digitalt som en klassisk klocka, lyser istället LED-ljus upp 110 bokstäver i aktuell tid. Qlocktwo Creator's Edition Classic är lika mycket en klocka som ett konstverk.  Creator's Edition finns även i en större modell i samma design. Tiden visas med svenska bokstäver. Var och en av dessa unika klockor är signerade och individuellt numrerade med lasergravering. Då QlockTwo totalt tillverkas på 20 olika språk är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se för fler alternativ.

QlockTwo | Creator’s Edition Large 90×90 cm

93.850 kr155.650 kr
79.773 kr132.303 kr
Qlocktwo 90x90 Creator's Edition är lika mycket en klocka som ett konstverk. Qlocktwo Classic Creator's Edition finns även i mindre modeller i samma design. Tiden visas med svenska bokstäver. Var och en av dessa unika klockor är signerade och individuellt numrerade med lasergravering. Då QlockTwo totalt tillverkas på 20 olika språk är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se för fler alternativ.

QlockTwo | Classic 45 x 45 cm

18.830 kr20.555 kr
16.006 kr17.472 kr
QlockTwo Classic är en klocka och konstverk i ett designad av Biegert & Funk för tyska QlockTwo. Det som skiljer QlockTwo från ett traditionellt ur är att tiden visas genom ord som lyses upp via LED-lampor. Huvuddelen är gjord i vitlackerat trä och fronten fästs via magnet och går lätt att byta ut om annat språk eller färg på klockan önskas. Tiden ändras var femte minut och de exakta minuterna där emellan går att urskilja via de fyra små lamporna i hörnen på klockan. QlockTwo görs även i en större variant samt en mindre som går att använda som väckarklocka. Då QlockTwo totalt tillverkas på 20 olika språk är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se för fler alternativ.

Alessi | Köksklocka

379 kr 322 kr
Snygg, enkel och lekfull kökstimer i termoplast (PFTE) från italienska Alessi. Perfekt att ha som funktionell hjälpreda i köket till matlagningen, bakningen och andra tidsbestämda bestyr. Eller som fin dekoration i köket.