Visar 1–24 av 43 resultat

Filtrera
paletti set
Close

Fatboy® Paletti Set medium inkl bord

31.026 kr
Paletti Set medium + bord från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 1 st Seat, 1 st Pall samt tillhörande soffbord. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats.
Fatboy
Close

Fatboy King Pillow Outdoor

579 kr
Den här utomhuskudden är ett perfekt komplement till loungemöblerna Paletti eller vilka utemöbler du än vill använda den med. King Pillow är UV-, vatten- och smutsresistent. Den behåller sitt snygga utseende i många år, oavsett vilken färg du väljer.

Cane-Line | Diamond 3-pers soffa

26.880 kr35.840 kr
Diamond 3-sits soffan är, liksom de andra produkterna i Cane-Lines Diamond serie, designad av den danska design-duon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Soffan har ett modernt utseende, som med en spännande och innovativ kant ger ett lyxigt intryck. Loungesoffan är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Levereras med Cane-line Natté dynor m/ QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Soffan kan stå utomhus året runt. Nu erbjuds Diamond-serien till kampanjpris!

Cane-Line | Diamond 2-pers soffa

20.480 kr27.520 kr
Diamond 2-sits soffan är, liksom de andra produkterna i Cane-Lines Diamond serie, designad av den danska design-duon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Soffan har ett modernt utseende, som med en spännande och innovativ kant ger ett lyxigt intryck. Loungesoffan är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Levereras med Cane-line Natté dynor m/ QuickDryFoam®. Nu erbjuds Diamond-serien till kampanjpris!
paletti
Close

Fatboy® Paletti Set large inkl bord

40.495 kr
Paletti Set 3-sits inkl schäslong och bord från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 2 st Seat, 1 st Pall och 1 st Soffbord. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats.
paletti
Close

Fatboy® Paletti Set 3-sits inkl schäslong

36.269 kr
Paletti Set 3-sits inkl Schäslong från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 2 st Seat och 1 st Pall. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats.
cane-line
Close

Cane-line | Conic loungesoffa kombination 3

66.800 kr
Conic är en loungegrupp för utomhusbruk från Cane-Line. Soffgruppen är modulär, vilket gör att du kan bygga en loungegrupp precis utefter ditt egna behov. Här i kombination 1, bestående av 2 x Conic 2-sitssoffor. En utomhusmöbel med precis samma behagliga komfort som inomhusmöbler.
cane-line
Close

Cane-line | Conic loungesoffa kombination 1

100.200 kr
Conic är en loungegrupp för utomhusbruk från Cane-Line. Soffgruppen är modulär, vilket gör att du kan bygga en loungegrupp precis utefter ditt egna behov. Här i kombination 1, bestående av 3 x Conic 2-sitssoffor. En utomhusmöbel med precis samma behagliga komfort som inomhusmöbler.

GUBI | Bohemian 72 Soffa

54.999 kr69.999 kr
46.749 kr59.499 kr
Bohemian 72 soffa från danska tillverkaren Gubi inspirerar med sina naturliga material. Soffan är gjord av rotting och kan underbart placeras och användas både inomhus och utomhus. Den molnliknande sits- och ryggklädseln är gjord av exklusivt Cheveron Chenille-tyg från den lyxiga tillverkaren Dedar. Året då den italienska designern Gabriella Crespi skulle ha fyllt 100 år, och 50 år efter den första idén, sätter Gubi nu kollektionen Bohemian 72 i produktion för första gången. Soffans bas är gjord i rotting vilket pryds av en härlig dyna. Matcha gärna med de andra komponenterna av Bohemian 72 serien från GUBI.

GUBI | Pacha Outdoor 2-sits soffa med armstöd på sidor

59.999 kr
50.999 kr
Ta med den populära loungekollektionen Pacha med utomhus! Pacha Outdoor soffa från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk. Här i 2-sits med armstöd på sidor. Önskar du ett utförande som inte visas här, vänligen maila kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

GUBI | Pacha Outdoor 2-sits soffa med armstöd

69.999 kr
59.499 kr
Ta med den populära loungekollektionen Pacha med utomhus! Pacha Outdoor soffa från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk. Här i 2-sits med armstöd på sidor och i mitten. Önskar du ett utförande som inte visas här, vänligen maila kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

GUBI | Pacha Outdoor 3-sits soffa med armstöd

99.999 kr
84.999 kr
Ta med den populära loungekollektionen Pacha med utomhus! Pacha Outdoor soffa från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk. Här i 3-sits med armstöd och mittstöd. Önskar du soffan i ett utförande som ej visas här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.
paletti set
Close

Fatboy® Paletti Set medium

26.827 kr
Paletti Set medium från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat, 1 st Seat och 1 st Pall. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats.
paletti set
Close

Fatboy® | Paletti Set small

19.988 kr
Paletti Set small från Fatboy innehåller 1 st Corner Seat och 1 st Seat. Paletti är en skön och modern loungesoffa från Fatboy som är tillverkad på mestadels återvunnet material. Loungegruppen är modulär vilket gör att du kan lägga till eller ta bort moduler för att skapa en soffgrupp som passar precis er uteplats.
paletti
Close

Fatboy® Paletti Pall

6.839 kr
Pall till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.
Close

Fatboy® Paletti Seat

9.469 kr
Sittdel till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.
paletti
Close

Fatboy® Paletti Corner Seat

10.519 kr
Hörna till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.
Close

Cane-line | Space 2-sits soffa

32.000 kr
Space kan användas som loungesoffa, men även solstol genom att omvandla rygg- och sidosektionerna till ett sidobord.
Close

Cane-line | Peacock Wing 3-sits soffa m/teak ben

64.000 kr
Peacock Wing är en modern och skulpturell soffa som designats av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.
Close

Cane-line | Peacock lounge svängfåtölj med aluminium ben

19.200 kr
En snygg loungestol med hög komfort som passar både hemma och på jobbet. Peacock är tillverkad i mjuk och robust Cane-line Soft Rope som gör stolen perfekt till utomhusbruk i alla klimat eftersom materialet är temperatur- och UV-resistent. Peacock loungestol har snurrfot och kan snurras 360 grader.
Close

Cane-line | Peacock dagbädd inkl. Bord

89.600 kr
Peacock dagbädd är en vacker visuell möbel med komfort som nyckelord.
cane-line
Close

Cane-line | Peacock 2-sits soffa m/teak ben

29.900 kr34.600 kr
En vacker visuell soffa med hög komfort. Peacock är perfekt för utomhusbruk i alla klimat eftersom det är temperatur och UV-resistent.
Close

Cane-line | Ocean enkel modul

6.400 kr
Modulsoffan Ocean är ett flexibelt loungekoncept som kan sättas ihop och justeras efter önskemål och behov.
Close

Cane-line | Ocean soffa hörnmodul

9.900 kr
Modulsoffan Ocean är ett flexibelt loungekoncept som kan sättas ihop och justeras efter önskemål och behov.