RING OSS: 040 630 46 46

Utställningsmöbler

På Glashuset möblerar vi om med jämna mellanrum och byter våra utställningsmöbler när nyheter är på väg in.  Våra välkända designvarumärken håller hög klass och blir med åren bara bättre och bättre. Här presenteras några av våra utställningsexemplar som vi säljer till nedsatta priser. Så passa på och gör en bra investering i skön design. 

De flesta möbler som visas nedan finns på vårt lager, och några står i butiken på Svågertorp i Malmö. Önskar du komma och se en specifik vara i verkligheten? Vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se

Alla priser avser egen hämtning. Om du inte har möjlighet att själv hämta varan kan vi hjälpa till att ta fram transportförslag.
Maila oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller ring 040-630 46 46. 

UTSTÄLLNINGSMÖBLER 30-50% RABATT 

Gubi | Doric soffbord | Demo

17.999 kr

Doric soffbord 80 x 80 cm Demo 

Doric soffbord 80x80 cm från Gubi är ett fyrkantigt soffbord i kalksten formgivet av designduon GamFratesi. Inspirationen till bordet kommer från de maffiga kolonnerna på byggnaderna i antikens Grekland. Formen på benen lättar upp den tunga och robusta känslan och ger soffbordet i kalksten ett modernt uttryck. Här i utförandet Electric Grey.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Eilersen | Havana fåtölj | Demo

19.799 kr

Havana fåtölj Demo 

Havana fåtölj av Eilersen är en hyllning till dansk design, klädd i en blandning av akryl, ull, polyester och bomull. Denna mångsidiga fåtölj, formgiven av Lab 15-duon Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl, erbjuder en organisk och inbjudande form som kompletterar Eilersens soffsortiment. Havana lockar med sina mjuka och runda konturer som omsluter dig i en avslappnande känsla, likt en varm och välkomnande famn. Beklädd i tyget Curl.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Pacha Sheepskin | Demo

28.799 kr

Pacha Sheepskin Lounge Chair Demo 

Pacha Lounge Chair från Gubi designades redan år 1975 av franske designern Pierre Paulin. En bekväm och mysig fåtölj att luta sig tillbaka i. Här ännu mysigare helklädd i fårskinn från Skandilock. Färg Moonlight.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Dusty Deco | Psychedelic matta 200×300 | Demo

8.100 kr

Psychedelic matta Demo 

Psychedelic Labyrinth Beige Dip Dye Rug är en handtuftad matta gjord av 100 % ull. På mattans baksida har en baksida av bomull applicerats. Detta säkerställer att mattan behåller sin form och ökar mattans hållbarhet och livslängd. Varje matta är individuellt färgad, vilket gör varje matta unik då färgerna ändras i nyans och intensitet. Här i storlek 200x300 cm.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Dusty Deco | V Side table | Demo

5.400 kr

V Side Table Demo 

Ett sidobord av massiv ask från Dusty Deco. Den runda bordsskivan vilar på en bas som består av triangulära ben som tillsammans skapar en V-form. Bordet är handgjort av duktiga snickare med lång erfarenhet. Materialet har färgats och vaxat för att få rätt intryck och ger en känsla av vintagemöbler.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Dusty Deco | Arco Lounge Chair | Demo

15.000 kr

Arco Lounge Chair Demo 

Denna fåtölj är från Dusty Deco, formgiven år 2020 av Edin och Lina Kjellvertz.  En fåtölj som kännetecknas av sina välvda ben, ett designelement som blivit typiskt inom Dusty Decos design. Dess stomme är gjord av bok och plywood medan sitsen är gjord av nozagfjädrar. Strukturen är täckt med olika lager av skum för god komfort. I denna version är Arco Lounge Chair klädd med ett naturligt färgat boucletyg.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Dusty Deco | Lola soffa | Demo

35.400 kr

Lola Soffa Demo 

Lola Sofa kommer från Dusty Deco och är formgiven av varumärkets grundare, Edin och Lina Kjellvertz, samt döpt efter parets dotter. Lola Sofa Velvet Green är en mjukt formad soffa. Soffans stomme är gjord av massiv bok och plywood, medan de runda träfötterna är gjorda av betsad bok. En stoppning bestående av kallskum, polyeter, fiberfyllning och dun säkerställer stor komfort. I denna version är soffan klädd i ett grönt sammetstyg från JAB.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Verpan | Barboy rullbord | Demo

6.417 kr

Barboy Rullbord Demo 

Barboy Rullbord från Verpan ritades av Verner Panton redan år 1963 och är ett rullbord indelat i fyra roterbara skikt. Perfekt som minibar i vardagsrummet, extra förvaring i badrummet eller bara ett sidbord där du behöver det. Barboy består av tre ovala lådor som kan dras ut helt, vilket gör att hela ytan kan användas. Barboy är ett typiskt exempel på Pantons möbler, där han kombinerar en matt yta med ett glänsande kromhandtag och hjul vilket skapar en elegant kontrast. Här i vitt utförande.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Audo Cph | Ingeborg fåtölj och fotpall | Demo

50.214 kr

Ingeborg fåtölj och fotpall Demo 

Ingeborg designades ursprungligen redan 1940 av Flemming Lassen. Den charmiga lilla fåtöljen är uppkallad efter Flemming och Mogens Lassens mamma, konstnären Ingeborg Winding. Trots sin nätta design förgyller Ingeborg varje rum med sin charmiga form och exklusiva stil. Ingeborg ser vacker ut från alla vinklar. Hon kan placeras var som helst i ett rum utan att ta för mycket plats. Här i utförande Sheepskin Sahara med ben i rökt ek.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Swedese | Lamino Duality bord | Demo

2.700 kr

Lamino Duality Bord Demo

Lamino Duality bord 49 cm är ett svensktillverkat bord i ek, designat av Yngve Ekström för Swedese. Bordet är en del av Duality-serien och har en unik design där ett av benen och bordsskivan är laserade med en mikrostrukturlack för en supermatt yta, medan de övriga delarna är lackade i vitpigmenterad lack.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Swedese | Lamino Duality | Demo

17.820 kr

Lamino Duality Demo

Lamino Duality fåtölj är en hyllning till form och kontrast, tillverkad i ek och klädd i sadelläder. Denna unika skapelse från Swedese, designad av Yngve Ekström och tolkad av Gert & Rasmus Wingårdh, erbjuder en dynamisk blandning av ljusa och mörka färgställningar.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Montana | Sound byrå | Demo

8.306 kr

Montana Sound Byrå Demo

Byrå från Montana med plats för TV-boxar och andra "inte så snygga"-apparater.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Kristensen | Ancona runt matbord 120 | Demo

24.080 kr 12.040 kr

Kristensen Ancona runt matbord 120 cm Demo

Ancona är ett rustikt och välgjort matbord i massiv ask med runt pelarben från danska Kristensen & Kristensen. Här med delbara skiva med möjlighet för 1-3 iläggsskivor. Det medföljer 1 st iläggsskiva i priset. Designad av Cecilie Kamp. Höjd 75 cm. Observera då trä är ett naturmaterial kan färgerna och ådringen skilja sig åt. Obs! Se bilder för defekter 1) spik vid underrede 2) repa på trät Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Hans K | San Marco runt matbord 140 Blond Ask | Demo

15.995 kr 7.998 kr

Hans K San Marco Matbord Runt 140 cm Demo

Runt matbord i massiv ask i klassisk modell. Inspirerad och hämtad från den historiska och arkitektoniska Markusplatsen i Venedig Utförande Blond Ask Dia 140 cm Höjd 73 cm75 Obs! Spricka på en del av trät. Se bild. Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Audo | Snaregade Matbord Runt 120 Mörkbets Ek | Demo

10.794 kr

Audo Snaregade Matbord Runt 120 cm Demo

Matbordet Snaregade är ett elegant och minimalistiskt bord som ursprungligen designades för Audos grundare Bjarne Hansen. Och vad behöver en grundare av ett möbelföretag till sin matsal? Han ville ha ett matbord som utnyttjar utrymmet på bästa sätt, är estetiskt tilltalande och har ett klassiskt sofistikerat utseende. Bordet blev så väl mottaget att det gick i produktion och har varit i produktion sedan dess. Utförande Mörkbetsad Ek / Svart underrede Dia 120 cm Höjd 73 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fredericia | J39 Khaki Green/Nature 4 st | Demo

13.428 kr

Fredericia J39 Khaki Green/Nature 4 st Demo

Att J39 är en Børge Mogensen-stol syns vid första ögonkastet. Den bär stora formmässiga likheter med bl.a. Öresundstolen och har samma influenser av Shakerstilen som så många andra av den produktive danskens skapelser från samma tidsperiod. J39 är möbelkonst på riktigt hög nivå!
Ord. pris 5.595 kr / st
Säljes endast i detta set om 4 st.
B49 D44 H78 Sitthöjd 46 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Roll Bartrolley | Demo

6.900 kr

Cane-Line Roll Bartrolley Demo

Roll bartrolley är en modern och minimalistisk vagn i skandinavisk design. Den är designad av designduoen Welling / Ludvik, känd för ren estetik och låter varje detalj tjäna ett funktionellt syfte. Roll bartrolley är idealisk för lagring eller betjäning och hjulen gör det enkelt att flytta runt och placera det vid behov. Teakplattorna kan flyttas så att du kan skapa det utseende du gillar. Cane-line teak är godkänd och odlas enligt SVLK certifieringssystemet. Roll bartrolley är tillverkad i pulverlackerad aluminium, vilket garanterar en motståndskraftig yta.
Width: 49 cm / 19.3 inches *
Depth: 78 cm / 30.8 inches *
Height: 85 cm / 33.5 inches *
Weight: 12.13 kg / 26.7418 lbs *

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fritz Hansen | Fri fåtölj | Demo

20.990 kr

Fritz Hansen Fri fåtölj Demo

Fåtöljen Fri från Fritz Hansen är en vacker, funktionell och bekväm fåtölj designad av den berömda spanska designern Jaime Hayon.  Fåtöljen har en mjuk, skulpterad form som är lika behaglig för kroppen som för ögat. Design: Jaime Hayon Mått: Bredd 80 Djup 88 Höjd 90,5 cm Sitthöjd: 43 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fritz Hansen | Ro fåtölj | Demo

25.199 kr

Fritz Hansen Ro fåtölj Demo

Ro fåtölj från danska Fritz Hansen är en elegant loungefåtölj med formgivning av den spanske designern Jaime Hayon. Ro fåtölj är en skulpturell sittmöbel med benställning i aluminium. Fåtöljen och dess rogivande former passar enkelt in i många olika miljöer och interiörer. Design: Jaime Hayon Mått: Bredd 80 Djup 97 Höjd 113 cm Sitthöjd: 43 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Swedese | Lamino Black Edition Set | Demo

30.200 kr 15.100 kr

Lamino Black Edition Set Demo

Lamino Black Edition set är en vacker, bekväm fåtölj med lätta, skandinaviska former från varumärket Swedese. Lamino Black Edition är en limiterad utgåva i svartbetsad bok med svart fårskinn och helsvarta detaljer. I detta set ingår fåtölj och fotpall.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

DUX | Alberto glasbord 60×100 Krom | Demo

21.000 kr 10.500 kr

DUX Alberto glasbord 60x100 Krom Demo

Alberto är ett bord som skapades av det svenska varumärket DUX år 1980 för katalogen Bra Bohag och är en av DUX stora klassiker. Det stilrena bordet återlanserades med uppdaterad utformning och materialval i samband med DUX Design Revival år 2014. Alberto är tillverkat med ett fyrkantigt metallunderrede som finns att välja i kromat eller svart utförande. Bas- och bordsskiva består av härdat klarglas. Bordet Alberto kommer i två storlekar, kubiska 60 x 60 cm samt rektangulära 60 x 100 cm. Alberto är en modern klassiker som gör sig fint i många olika miljöer och passar perfekt att använda som sängbord, men även som soffbord i vardagsrummet eller som sidobord i exempelvis hallen. Här i utförande 60x100 cm, med kromad kant.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

DUX | Alberto glasbord 60×60 Krom | Demo

14.010 kr 7.005 kr

DUX Alberto glasbord 60x60 Krom Demo

Alberto är ett bord som skapades av det svenska varumärket DUX år 1980 för katalogen Bra Bohag och är en av DUX stora klassiker. Det stilrena bordet återlanserades med uppdaterad utformning och materialval i samband med DUX Design Revival år 2014. Alberto är tillverkat med ett fyrkantigt metallunderrede som finns att välja i kromat eller svart utförande. Bas- och bordsskiva består av härdat klarglas. Bordet Alberto kommer i två storlekar, kubiska 60 x 60 cm samt rektangulära 60 x 100 cm. Alberto är en modern klassiker som gör sig fint i många olika miljöer och passar perfekt att använda som sängbord, men även som soffbord i vardagsrummet eller som sidobord i exempelvis hallen. Här i utförande 60x60 cm, med kromad kant.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fritz Hansen | Oxford kontorsstol | Demo

27.770 kr 13.885 kr

Fritz Hansen Oxford kontorsstol Demo

Originalversionen av stolen Oxford™ var designad för professorerna på St. Catherine's College i Oxford av Arne Jacobsen år 1963. Två år senare sattes stolen i produktion. Den har genom åren genomgått en rad förändringar men 40 år efter dess introduktion gick den tillbaka åt det ursprungliga hållet. Här klädd i tyget Fame, på hjul och med justerbar sits. Modell 3293.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fredericia | Swoon Fåtölj | Demo

35.697 kr

Fredericia Swoon fåtölj Demo

Swoon Lounge är en fåtölj formgiven år 2016 av Space Copenhagen för Fredericia Furniture. Stolen har en organisk men samtidigt strukturerad design som ger bra stöd för ryggen och god komfort. Swoon Lounge skapades ursprungligen för 11 Howard Hotel i New York. Den bekväma fåtöljen formgavs med målet att skapa en hybrid mellan en loungestol och en fåtölj. Även om fåtöljen formgavs till ett hotell passar den lika bra i privata hem. Klädsel: Dedar Nimbus 007 / Smoke Stained Oak  Mått: B90 D88,5 H83,5 Sitthöjd: 36 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Paletti Pall Mist | Demo

4.788 kr

Fatboy Paletti Pall Mist Demo

Ej använt i utställning, kommer i originalkartong. Säljes nedsatt pga säsongsvara. Pall till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Paletti Pall Storm Blue | Demo

4.788 kr

Fatboy Paletti Pall Storm Blue Demo

Ej använt i utställning, kommer i originalkartong. Säljes nedsatt pga säsongsvara. Pall till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Paletti Pall Ocean Stripe | Demo

4.788 kr

Fatboy Paletti Pall Stripe Ocean Demo

Ej använt i utställning, kommer i originalkartong. Säljes nedsatt pga säsongsvara. Pall till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Paletti Seat Thunder Grey | Demo

6.629 kr

Fatboy Paletti Seat Thunder Grey Demo

Ej använt i utställning, kommer i originalkartong. Säljes nedsatt pga säsongsvara. Sittdel till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Paletti Seat Mist | Demo

6.629 kr

Fatboy Paletti Seat Mist Demo

Ej använt i utställning, kommer i originalkartong. Säljes nedsatt pga säsongsvara. Sittdel till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Paletti Seat Storm Blue | Demo

6.629 kr

Fatboy Paletti Seat Storm Blue Demo

Ej använt, kommer i originalkartong. Säljes nedsatt pga säsongsvara. Sittdel till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Bargi | Matta Decolorized 287×356 | Demo

27.370 kr

Bargi Matta Decolorized 287x356 Demo

Vacker Decolorized matta från Bargi. Går i nyanser av beige, blå och brunt. Storlek 287 x 356 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Bargi | Matta Erase 200×290 | Demo

10.962 kr

Bargi Matta Erase 200x290 Demo

Vacker matta från Bargi. Utförande: Grey/Blue 200 x 290 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Moon Matbord 260×105 | Demo

29.990 kr

Gubi Moon matbord Demo

Moon Dining Table är ett matbord från Gubi, formgivet av Space Copenhagen. Moon-serien består av exklusivt handtillverkade bord med tydliga referenser till klassisk dansk möbeldesign. Matborden har en gedigen bordsskiva i massiv ek och halvmåneformade avfasade ben som ger bordet en enkel men stark identitet. Här i massiv ek, svart. Bredd: 260 cm Djup: 105 cm Höjd: 73 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Big Lebow golvlampa | Demo

10.317 kr

Fatboy Big Lebow golvlampa Demo

Det spelar ingen roll var du ställer den här bågformade golvlampan – vid middagsbordet eller soffan, över ett mötesbord eller var du vill – Big Lebow lutar sig framåt som den udda gatlampa den är. Den kraftfulla 2,34 meter höga bågen som hör till den här lampan är, precis som den tunga foten, gjord av pulverlackerat stål. De justerbara aluminiumskärmarna gör att du själv kan bestämma vart ljuset ska riktas. Och quiz-knappen? Det är dimmern. Dimensioner:
  • Produktstorlek (längd x bredd x höjd): 186 x 64 x 234 cm.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Aspect matbord ink 5 st Peacock stolar | Demo

77.000 kr

Cane-Line Aspect matbord ink 5 st Peacock stolar Demo

Aspect Matbord kommer från det danska varumärket Cane-line. Det runda bordet består av en robust och stabil konstruktion i teak som bidrar med en varm glöd. Bordsskivan kommer här i keramik som skapar en exklusiv, raffinerad känsla. Utförande: Bordsskiva Travertin look keramik / Underrede Teak Storlek: Bordsskiva dia 144 cm H74 cm Ord pris 66.500 sek Peacock är en vacker stol med hög komfort och modern design formgiven av Foersom & Hiort-Lorenzen. Peacock är tillverkad med Cane-line Rope som är ett fiber gjort av färgat och slitstarkt polyethylene. Vilket gör Peacock idealisk för utomhusbruk i alla olika klimat eftersom det är okänsligt för temperaturförändringar och är UV-resistent. Utförande: Teak / Dark Green ink dynor Ord pris 8.900 sek / st

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Glaze soffbord utomhus dia 70 | Demo

11.270 kr

Cane-Line Glaze soffbord utomhus dia 70 Demo

Glaze är ett elegant och dekorativt soffbord designat av Cane-lines designteam. Soffbordet består av ett underrede i aluminium och en bordsskiva gjord av italiensk lavasten som är dubbelglaserade för hand av skickliga hantverkare. Glaze blir ett elegant inslag på uteplatsen och andas omsorgsfullt och autentiskt hantverk. Eftersom bordsskivorna är tillverkade i ett naturmaterial är varje bord unikt. Utförande: Taupe, lavasten glaserad / Underrede Taupe, aluminium Storlek: Bordsskiva dia 70 cm, H39 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Capture soffgrupp ink mellanbord | Demo

97.580 kr

Cane-Line Capture soffa ink mellanbord Demo

Capture är ett modulärt loungekoncept där du kan kombinera din soffa på flera olika sätt för att passa ditt utrymme. Modulsoffan består av en fast, stoppad sits samt rygg- och armstöd i mjuka och väderbeständiga Cane-line AirTouch med QuickDry & Airflow-systemet, vilket säkerställer att modulsoffan är torr ca 1 timme efter en regnskur. Capture har svängda, rundade designdetaljer med mycket volym som ger din uteplats en mysig känsla. I detta set ingår: 1 x Capture soffa 2-sits modul (ord pris 32.000) 1 x Capture soffa 2-sits vänster modul (ord pris 38.400) 1 x Capture soffa 2-sits höger modul (ord pris 38.400) 1 x Capture puff (ord pris 14.400) 1 x Capture soffbord 85x85 Terracotta Ceramic (ord pris 16.200)

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Matgrupp Pure bord 150×90 / Ocean 4 st stolar | Demo

28.680 kr

Cane-Line Matgrupp med Pure bord och Ocean stolar Demo

Det minimalistiska och moderna bordet Pure har designats av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Ramen är tillverkad i högkvalitativ aluminium. Bordet är lätt att underhålla, reptåligt och kan enkelt torkas av med hjälp av en fuktig trasa. Bordet är dessutom UV-beständigt, vilket innebär att det kan stå utomhus i alla väder. Utförande: Taupe med bordsskiva i keramik basalt. Ocean har designats av Cane-line Design och är en kombination av modern design och traditionellt hantverk. En elegant utformad stol i kraftig Cane-line Soft Rope, med aluminiumram och en mycket mjuk och bekväm sits. Tillsammans med de mjuka sitt-och ryggdynorna erbjuder Ocean både enastående komfort och en visuellt tilltalande estetik. Stapelbar. Utförande: Taupe med dynset i light brown.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fatboy | Toní Bankski trädgårdsbänk ink dyna | Demo

5.445 kr

Fatboy Toní Bankski trädgårdsbänk ink dyna Demo

Toní Bankski är en trädgårdsbänk gjord av lätt aluminum. Bänken är UV- och korrosionsresistent. Dynan har ett anti-slip-underlag och är UV-, vatten- och fläckresistent, vilket gör att den behåller sitt snygga utseende efter flera år i solen. Färg: Bänk Desert / Dyna Pine Green Dimensioner: Bänk L124 x B54 x H77,5 cm.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Audo | WM String Lounge Chair | Demo

2.517 kr

Audo WM String Lounge Chair Demo

WM String Lounge Chair är en stol designad av Studio WM för det danska varumärket Audo Copenhagen. Stolen består av pulverlackerad stål och finns i både vit och svart färg. Utseendet på WM String Lounge Chair kännetecknas av dess luftiga, stilrena design. Stolen kan användas både inomhus och utomhus. Studio WM består av Maarten Collignon och Wendy Legro som själva beskriver deras design som en sensorisk, intuitiv upplevelse där beröring, doft och ljud är i harmoni för att skapa känslig, poetisk design.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Diamond loungefåtölj | Demo

21.300 kr 10.650 kr

Cane-Line Diamond loungefåtölj Demo

Diamond är en klassisk loungestol för terrassen eller balkongen. Loungestolen har ett distinkt och tidlöst uttryck med designdetaljer som fångar ögat. Stolen är flätad i Cane-line Soft Rope, som är ett otroligt väderbeständigt material. Dynorna är tillverkade i det supermjuka och sköna Cane-line-tyget med QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Tyget är vatten- och smutsavvisande och har hög färgäkthet. Slå dig ner och njut av en kopp kaffe i eftermiddagssolen i en Diamond-loungestol. Modell: 4302 Full upholstered Dimensioner: B70 D88 H63 cm Sitthöjd: 40 cm Sittdjup: 62 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fredericia | Pato Sledge barstol | Demo

9.149 kr 4.575 kr

Fredericia Pato Sledge barstol Demo

Pato-kollektionen presenterades för första gången på Fredericia Furniture 2013 och har sedan dess expanderat till en omfattande grund för Fredericias designuniversum. Modell: 4302 Full upholstered Dimensioner: B48 D50 H98/110 cm Sitthöjd: 67/78 cm Läder: 95 Cognac Underrede: Svart

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Montana | Panton One Lounge | Demo

6.100 kr 3.050 kr

Montana Panton Lounge Demo

Loungestolen Panton One är en vidareutveckling på den klassiska matstolen med samma namn, formgiven av den världsberömda danska formgivaren Verner Panton. Den produceras i Danmark av det danska varumärket Montana. Design: Verner Panton Utförande: Vincent / Beige underrede Dimensions: B76 D59 H78 cm Sitthöjd: 40 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Montana | Panton One Kitchen barstol | Demo

5.624 kr 2.812 kr

Montana Panton One Kitchen barstol Demo

Verner Panton designade sin första stol, Panton One-stolen, åt en restaurang på Tivoli i Köpenhamn år 1955. År 2003 lanserades den på nytt av Joakim Lassen, tillsammans med Panton One Lounge och Panton One Bar som utformades efter Verner Pantons skisser på andra versioner av Tivoli. Montana lanserade två nya medlemmar i familjen - Panton One Kitchen och Panton One Kids år 2010. Tivoli stol finns i flera färger och kan användas på terrassen, i trädgården och givetvis inomhus. Hantverket vid tillverkningen lever kvar än idag. Alla Panton One-stolar är handvävda med mellan 60-110 meter tråd, och det tar en professionell vävare ca. två timmar att göra en stol! Design: Verner Panton Utförande: Marcel / Chrome Dimensions: B50 D44 H83 cm Sittdjup: 37 Sitthöjd: 65 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Montana | Panton One Kitchen barstol | Demo

5.624 kr 2.812 kr

Montana Panton One Kitchen barstol Demo

Verner Panton designade sin första stol, Panton One-stolen, åt en restaurang på Tivoli i Köpenhamn år 1955. År 2003 lanserades den på nytt av Joakim Lassen, tillsammans med Panton One Lounge och Panton One Bar som utformades efter Verner Pantons skisser på andra versioner av Tivoli. Montana lanserade två nya medlemmar i familjen - Panton One Kitchen och Panton One Kids år 2010. Tivoli stol finns i flera färger och kan användas på terrassen, i trädgården och givetvis inomhus. Hantverket vid tillverkningen lever kvar än idag. Alla Panton One-stolar är handvävda med mellan 60-110 meter tråd, och det tar en professionell vävare ca. två timmar att göra en stol! Design: Verner Panton Utförande: Vit / Chrome Dimensions: B50 D44 H83 cm Sittdjup: 37 Sitthöjd: 65 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Montana | Dash sängbord på hjul | Demo

4.539 kr 2.270 kr

Montana Dash sängbord på hjul Demo

Dash är ett sängbord från Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Sängbordet är tillverkat i lackerad MDF och har en förvaringslåda samt ett öppet förvaringsfack. Dash går att få på ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här på hjul. Design: Peter J. Lassen Utförande: Monarch Dimensions: H24 + hjul 12,6 B35.4 D30 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Mater | High Stool pall 69 cm | Demo

13.375 kr 6.688 kr

Mater High Stool pall Demo

The Mater High Stool is designed by the Danish architect duo Space Copenhagen and is regarded as a New Danish Classic. With its organic yet minimalist style, this bar stool is suitable for both residential and commercial use. Höjd: 69 cm. Passande vid exempelvis köksön eller för sig själv. Design: Space Copenhagen | DK Material: FSC certified oak with natural tanned leather seat Finish: Soaped oak Dimensions: W 45 cm x D 36 cm x H 69 cm. Höjden 69 cm passar vid exempelvis köksön. Origin: Europe

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Bargi | Erase 1015 matta 200 x 290 | Demo

9.396 kr

Bargi matta, Erase 1015 200 x 290 cm, Demo

Färg: Grå / Blå / Vit 
Mått: 200 x 290 cm 

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Dux | Xclusive 180×200 inkl bäddmadrass | Demo

335.345 kr

Dux Xclusive 180x200 inkl Xupport Plus bäddmadrass Demo

DUX Xclusive kontinentalsäng är som namnet antyder den mest exklusiva sängen från DUX. Den är baserad på modellen 8008, men här är både säng och gavel klädda i läder Elmo Rustical 12114. Sänggaveln är djuphäftad och försedd med integrerad belysning med handflätade detaljer. Xupport Plus bäddmadrass är en djuphäftad bäddmadrass med kärna av naturlatex. Ytterlager av blandvadd. Vävt bolster. Höjd ca 7,5 cm.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Beetle Chair Fully Upholstered Eros | Demo

8.999 kr 4.500 kr
Gubi Beetle Chair Fully Upholstered Demo Beetle Chair är designad av GamFraseti Studio. Detta utförandet av Beetle Chair har en mjuk sits som gör att du kan sitta länge vid matbordet, eller varför inte placera stolen vid skrivbordet? Material: Lackerat stål, textil Utförande: Conic base black matt /  Tyg light eros 16 sand (pg A) Mått: B56 D58 H87 cm Sitthöjd: 47 cm Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Beetle Chair Front Upholstered Bouclé | Demo

7.999 kr 4.000 kr
Gubi Beetle Chair Front Upholstered Bouclé Demo Beetle Chair är designad av GamFraseti Studio. Detta utförandet av Beetle Chair har en mjuk sits som gör att du kan sitta länge vid matbordet, eller varför inte placera stolen vid skrivbordet? Material: Lackerat stål, plast, textil Utförande: Conic base black matt / Shell new beige / Tyg light bouclé 003 (pg B) Mått: B56 D58 H87 cm Sitthöjd: 47 cm Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris

Gubi | Beetle Chair Fully Upholstered Bouclé | Demo

9.999 kr 5.000 kr
Gubi Beetle Chair Fully Upholstered Bouclé Demo Beetle Chair är designad av GamFraseti Studio. Detta utförandet av Beetle Chair har en mjuk sits som gör att du kan sitta länge vid matbordet, eller varför inte placera stolen vid skrivbordet? Material: Lackerat stål, textil Utförande: Conic base black matt / Tyg light bouclé 003 Mått: B56 D58 H87 cm Sitthöjd: 47 cm Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Beetle Chair Front Upholstered Eros | Demo

6.999 kr 3.500 kr
Gubi Beetle Chair Front Upholstered Demo Beetle Chair är designad av GamFraseti Studio. Detta utförandet av Beetle Chair har en mjuk sits som gör att du kan sitta länge vid matbordet, eller varför inte placera stolen vid skrivbordet? Material: Lackerat stål, plast, textil Utförande: Conic base black matt / Shell new beige / Tyg light eros 16 sand (pg A) Mått: B56 D58 H87 cm Sitthöjd: 47 cm Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Menu | Harbour Dining Chair | Demo

4.495 kr 2.248 kr
Menu, Harbour Dining Chair, Demo
Harbour Dining Chair i Oliv-färg och ben i naturlig ek. Stolen är formgiven av Norm Architects för varumärket Menu och kännetecknas av dess rena linjer och taktila material. Att skapa den ultimata, mångsidiga fåtöljen var det som var i åtanke när Harbour Dining Chair kom till. Armstöden är böjda utåt för maximalt stöd, precis som det höga ryggstödet som ger en omslutande komfort i en smal, elegant form. Harbour Dining Chair är en del av Menus Harbour-serie som innefattar ett flertal sittmöbler, där fokuset ligger på minimalistisk komfort.
    

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Menu | Harbour Swivel Side Chair | Demo

7.995 kr 3.998 kr
Menu, Harbour Swivel Side Chair, Demo Harbour Swivel Side Chair är en kontorsstol från det danska varumärket Menu. Stolen har ben tillverkade av blankpolerad aluminium. Harbour Swivel Side Chair har en design som kännetecknas av mångsidighet och sin minimalistiska stil. Till skillnad från Harbour Swivel Chair är den något smalare i sin design. Stolen passar perfekt att använda både hemma i kontorsrummet eller på arbetsplatsen. Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Peacock Loungestol | Demo

16.320 kr
Cane-Line Peacock Loungestol Demo Peacock loungestol är en modern möbel som designats av den danska designerduon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. En snygg loungestol med hög komfort som passar både hemma och på jobbet. Peacock är tillverkad i mjuk och robust Cane-line Soft Rope som gör stolen perfekt till utomhusbruk i alla klimat eftersom materialet är temperatur- och UV-resistent. Peacock loungestol har snurrfot och kan snurras 360 grader. Obs! Hämtas tidigast 1 augusti 2023 Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Cane-Line | Relax Solsäng inkl dyna | Demo

9.300 kr
Cane-Line Relax Solsäng Demo Lägg dig ner, slappna av och bara vara bekväm. Koppla av är det stränga och moderna solsäng som designats av Cane-line design team. Låt ditt sinne resa och bestämma sig för att inte gå någonstans för ett tag. Relax är producerat i pulverlackerat aluminium vilket garanterar en yta som är resistent mot stötar och repor. Den justerbara ryggstödet kan placeras i 4 olika lägen, så njut av det precis som du föredrar. Hjul på 2 av benen som gör det enkelt att flytta solsängen. Obs! Hämtas tidigast 1 augusti 2023 Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fredericia | Pato Stege chair helklädd | Demo

5.916 kr 2.958 kr
Fredericia Pato Stege chair helklädd Demo Stolen är designad år 2013 av Welling/Ludvik för det danska möbelföretaget Fredericia Furniture. Stolen är tillverkad av lackerat stål och har klädd sits och ryggstöd. Vårt utställningsexemplar är klädd i en textil av gråblå nyans och med svart underrede.
Bredd 54,4 cm
Höjd 79,5 cm
Djup 51,5 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Material Propen, Stål, Textil
Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

AYA of Sweden / Sleeping World | Aya 05 90×200 inkl gavel | Demo

53.585 kr 26.793 kr
AYA of Sweden / Sleeping World Aya 05 90x200 inkl gavel Demo AYA 05 är en ställbara säng för säker sömn med en stabil konstruktion för lång hållbarhet och de senaste motorerna från Linak med hela 10 års garanti. Ett smart och säkert klämskydd förhindrar att små eller stora fingrar kommer i kläm när sängen rör sig. Det individuellt samverkande fjädersystemet ger maximal tryckavlastning för ömmande axlar och ett stadigt stöd för midja och ländrygg. Med vår patentsökta ZipTop®funktion ligger alltid bäddmadrassen på plats. Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Eilersen | IW2 karmstol | Demo

8.059 kr 4.030 kr
Eilersen IW2 karmstol Demo Ursprungligen formgiven 1958 är IW2 tillsammans med gungstolen IW3 en stilfull pinnstol med klassisk design. De böjda armstöden ger stolen en modern karaktär och bidrar till en skön sittupplevelse. IW2 och IW3 återintroducerades i produktion i samband med Eilersens 120 års-jubileum år 2015. Djup 52 cm Höjd 97 cm Sitthöjd 45 cm Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fredericia Barbry Barstol Demo

6.954 kr 3.477 kr
Barbry barstol från Fredericia Furniture. Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris. Fri frakt gäller EJ demoexemplar.

Menu | Offset fåtölj Demo

27.095 kr 13.548 kr
Menu Offset fåtölj Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris. Mått: B95 x D90 x H72 cm Tyg: Velvet Brown CA7832/077 City  

Verpan | System 1-2-3 dining chair Demo

10.310 kr 5.155 kr
Verpan 1-2-3 dining chair  Steelcut trio Mått: B50 cm D60 cm H86 cm Sittdjup: 36 cm Sitthöjd: front 47 cm, bak 44 cm Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Audo | Godot 1 seater fåtölj Demo

22.995 kr 11.498 kr
Menu Godot 1 seater fåtölj Mått: B82,5 H70 D82,5 cm Sitthöjd: 40 cm  Ben: Pulverlackerade stålben Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Art Wood | Nancy stol

3.050 kr 1.525 kr
OBS! Denna demoprodukt finns att hämta på vårt lager. Fri frakt gäller EJ på demoexemplar. Vid önskemål om köp och leverans av demoprodukt går det bra att höra av sig på kundsupport@glashusetmalmo.se

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND