Visar alla 16 resultat

Fatboy® Edison the Mini bordslampa 3-pack

Det ursprungliga priset var: 1.569 kr.Det nuvarande priset är: 1.255 kr.
Fatboy Edison the Mini är tre små bärbara lampor och är en mindre version av Edison the Grand lampan. Om du vill ha en mild och kraftfull ljuskälla är detta en lampa för dig! Edison the Mini kan du ta med överallt.

Fatboy® Edison the Petit

Det ursprungliga priset var: 789 kr.Det nuvarande priset är: 631 kr.
Edison the Petit från Fatboy. En liten, tuff och bärbar version av Edison the Grand. Om du behöver en ljuskälla där du själv kan styra ljusstyrkan i tre olika lägen samtidigt som du kan bära med dig lampan är detta den ultimata lampan för dig. Perfekt som en mysig nattlampa, en ljuskälla för romantik på din balkong eller uteplats eller praktiskt ljus för ditt skrivbord.

Fatboy® Flamtastique The Large

8.419 kr
7.156 kr
Flamtastique The Large från Fatboy är en stor, miljövänlig bioetanolkamin. Gjord av återvunnen plast och stark metall som behandlats för att motverka frätning. Det värmeresistenta glaset skyddar dig från lågorna, men hindrar inte värmen från att nå fram till dig. Den här trädgårdsoljelampan levereras med ett lock som passar perfekt på glastuben och kväver lågan på ett ögonblick. För att reglera lågans höjd vrider du bara på det stora handtaget.

Fatboy® Edison the Medium

Det ursprungliga priset var: 2.939 kr.Det nuvarande priset är: 2.351 kr.
Edison the Medium utomhuslampa - När en Edison Petit är för liten och Edison Grand helt enkelt för stor finns Edison Medium. Inga fler ursäkter för att inte äga en av dessa ikoniska lampor. Lampan fungera lika bra utomhus som inomhus! Och grädden på moset, du kan ha maximal kontroll över din lampa med en överdimensionerad röd fjärrkontroll.

Fatboy® Edison the Grand golvlampa

6.299 kr 5.354 kr
Edison the Grand från Fatboy är överdimensionerad och ikonisk. Designen är baserad på den klassiska rumslampan, fast större. Denna vita LED-golvlampan med dimmer är minimalistisk och stilren, men ändå praktisk och långt ifrån gammal och mossig. Upplev den stämningsfulla värmen med Edison the Grand och justera ljusstyrkan med Fatboy Light Control app. Tack vare tre olika dimningslägen kan du skapa det ljus du vill ha, såväl inomhus som utomhus. Den fristående vita lampan har en LED-ljuskälla och är tillverkad i transparent lågdensitetspolyte (LLDPE). Plast som inte bara ger ett mjukt, diffust ljus, utan som också är smuts- och fukttålig.

Fatboy | Jolly Trolley barvagn

9.469 kr
8.049 kr
Jolly Trolley serveringsvagn från Fatboy med en genialisk design på hjul med oändliga användningsområden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Serveringsvagnen är full av överraskningar. Exempelvis går överdelen att ta av och använda som bricka, LED-lamporna är dimbara och batterierna kan laddas med USB-C-kontakten.

Cane-line | Illusion bordslampa

2.000 kr
1.700 kr
Skapa en mysig och hemtrevlig stämning på din uteplats med Illusion-lampan. Den har ett levande och elegant flätmönster kombinerat med det slitstarka och väderbeständiga materialet Cane-line Soft Rope, som ger designen en mjuk känsla. Illusion-lampan är ett perfekt tillbehör som kan rama in specifika områden på din uteplats, såsom matplats, loungeområde m.m. Förläng kvällarna på terrassen med Illusion, som ger ett mysigt och hemtrevligt ljus. Lampan har en flyttbar LED-solcellsenhet med olika ljusinställningar som kan justeras med fjärrkontrollen. Det lilla eleganta stativet är tillverkat i pulverlackerad aluminium.

Örsjö | Tratten Mini Vägglampa

4.695 kr6.340 kr
3.991 kr5.389 kr
Tratten Mini Vägglampa från Örsjö har blivit lite av en klassiker. Lampan blev formgiven redan under 1960-talet och nu finns även den mindre varianten som passar perfekt i hallen, korridoren eller i sovrummet. Vägglampan är tillverkad i koppar, mässing eller förnicklad mässing vilket med åren ger Tratten ett charmigt utseende med sin vackra patina. Obs! Mässing och koppar kan med fördel användas utomhus, men inte förnicklad.

Örsjö | Tratten Vägglampa

4.590 kr6.040 kr
3.902 kr5.134 kr
Tratten vägglampa från det svenska varumärket Örsjö belysning har en konformad kropp med en bred botten och ett spetsigt avslut. Den är tillverkad i antingen rå koppar, mässing eller varmförzinkat stål vilket gör att den får ett industriellt utseende. Det bästa med Tratten är att den kan användas för både inomhus- och utomhusbruk och kan enkelt kombineras med andra lampor och inredningsdekorationer. Vid utomhusbruk får lampan en snygg patina med tiden.

Fatboy | Bolleke utomhuslampa

939 kr
798 kr
Bolleke från Fatboy är en trådlös, stark lampa som kan användas var som helst tack vare den praktiska silikonöglan. LED-glödlampan har tre ljuslägen och upphängningsöglan finns i mullvad, röd, ljusgrå och industrigrön. Dessutom kan Bolleke användas såväl inomhus som utomhus och den runda lampan har en fast, energisnål LED-ljuskälla. Inte bara det, utan batteritiden är fantastisk: beroende på läge kan det lysande klotet hålla sig lysande i 8 till 20 timmar. Sedan kan du enkelt ladda upp det med USB-porten. Bollekes utsida är tillverkad i högdensitetsplast (HDPE) och på insidan finns en platta i ABS-plast med ett LED-hölje.

GUBI | Obello bordslampa portabel

2.999 kr 2.549 kr
Obello bordslampa en portabel lampa  från GUBI med en ikonisk, svampformad design för utomhusbruk. Formgiven av Bill Curry, 1971.

Fatboy | Edison the Giant golvlampa

6.299 kr
5.354 kr
Edison the Giant från Fatboy är den nya medlemmen i Edison-familjen. En golvlampa med en modern twist. Inte bara lämplig som golvlampa inomhus, utan även för terrassen eller utomhus. Den dimbara golvlampan finns i ett flertal färger och har tre olika ljusinställningar. Du kan enkelt bestämma färgtemperaturen på ljuset genom att vrida på Fatboyetiketten. Oavsett om du föredrar ett varmt eller kallt ljussken, är det helt upp till dig med den här dimbara golvlampan. Edison the Giant är tillverkad i polyetylen och utrustad med en LED-ljuskälla.

Louis Poulsen | Nyhavn Vägg utomhuslampa

18.765 kr21.950 kr
15.950 kr18.658 kr
Nyhavn Vägg utomhuslampa designades 1976 av Alfred Homann och Ole V. Kjær. Nyhavn vann pris i en tävling som Louis Poulsen hade för att få fram belysning till äldre stadsområden som klassats som kulturarv. Designduon hade redan innan tävlingen arbetat på ritningar och modeller så de kunde skicka in sitt bidrag redan efter fem dagar. När Aldred Homann förklarar idén bakom Nyhavn säger han att det var viktigt att lampan skulle vara lite mindre med få detaljer. Det som kännetecknar lampan är den kägelformade skärmen och de tre avbländningsringarna som ger ett mjukt ljus.

Louis Poulsen | Toldbod 155 Vägg – Utomhus

7.100 kr
6.035 kr
Toldbod 155 Vägg är en stilren liten utomhuslampa från Louis Poulsen. Skärmen har en minimalistisk design och är tillverkad i trycksvarvat aluminium med mattlackerad yta. Lampan är försedd med en reflektor i anodiserat aluminium som förhindrar bländning och ger ett nedåtriktat ljus. Den enkla designen gör att Toldbod 155 smälter in i många olika miljöer, samtidigt som lampan blir en subtil färgklick. Vägglampan finns i färgerna svart och aluminium.

Louis Poulsen | AJ 50 Vägglampa Utomhus

12.605 kr
10.714 kr
AJ 50 Vägglampa är en slank utomhuslampa formgiven av Arne Jacobsen för danska Louis Poulsen år 1957. Vägglampan är tillverkad av stål, vilket gör den extremt tålig och väderbeständig. Den strömlinjeformade designen har en lampskärm i trycksvarvat stål som är vippbar och justerbar i sidled och monteras med en cirkulär basplatta i samma nyans. AJ 50 Vägg är avsedd för utomhusbruk och är idealiskt placerad vid dörrar eller för att belysa verandor och däck. Lampan finns tillgänglig i färgerna svart, vit och aluminium.

Louis Poulsen | Toldbod 220 Vägg – Utomhus

11.615 kr
9.873 kr
Toldbod 220 Vägg är en stilren liten utomhuslampa från Louis Poulsen. Skärmen har en minimalistisk design och är tillverkad i trycksvarvat aluminium med mattlackerad yta. Lampan är försedd med en reflektor i anodiserat aluminium som förhindrar bländning och ger ett nedåtriktat ljus. Den enkla designen gör att Toldbod 220 smälter in i många olika miljöer, samtidigt som lampan blir en subtil färgklick. Vägglampan finns i färgerna svart och aluminium.