Visar alla 16 resultat

Filtrera

Montana | COMPILE hylla på ben Quickship

9.506 kr
8.080 kr
COMPILE från Montana är en hyllenhet med varierande fack som gör det enkelt att visa din personliga stil i vardagsrummet eller hemmakontoret. COMPILE är den perfekta hyllan för böcker och personliga detaljer. Välj COMPILE på upphängningsskena, på ben, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor. 
JUL
DEAL
Close

Montana | CARRY Byrå på ben Quickship

16.975 kr
14.429 kr
CARRY är en modern och tidlös byrå med tre lådor som ger den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Byrån består av tre lådor i en rad. Byrån levereras med ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | OCTAVE III mediabänk på ben Quickship

21.312 kr
18.115 kr
OCTAVE III från Montana är en modern mediabänk som elegant förvarar elektroniska apparater bakom stängda dörrar. Perfekt för vardagsrummet. OCTAVE III har ett skåp på vadera sida, samt ett mittfack med tre delar som döljs med en perforerad lackerad vikdörr - perfekt för elektronik och digitalboxar. Baksidan av mediabänken är försedd med kabelöppning för smidig och diskret anslutning till eluttag. OCTAVE III finns med upphängningsskenor, hjul, ben eller sockel.

Montana | OCTAVE II mediabänk på ben Quickship

20.868 kr
17.738 kr
OCTAVE II från Montana är en mediabänk som elegant förvarar elektroniska apparater bakom stängda dörrar och lådor. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. OCTAVE II har en låda på varje sida, samt ett mittfack med en perforerad lackerad vikdörr perfekt för elektronik och digitalboxar. Baksidan av mediabänken är försedd med kabelöppning för smidig och diskret anslutning till eluttag. OCTAVE II finns med upphängningsskenor, hjul, ben eller sockel.

Montana | OCTAVE I mediabänk på ben Quickship

17.249 kr
14.662 kr
OCTAVE I från Montana är en mindre mediabänk perfekt för förvaring av elektroniska enheter i det mindre vardagsrummet eller barnrummet. Den har ett skåp på varje sida samt ett fack i mitten med en perforerad dörr, perfekt för elektronik och digitalboxar. Baksidan av mediabänken är försedd med kabelöppning för smidig anslutning till eluttag. OCTAVE I finns med upphängningsskenor, ben, hjul eller sockel Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | FLUTTER sidobord på ben Quickship

31.303 kr
26.608 kr
FLUTTER från Montana är en hög och rymlig highboard med en rad olika rum som låter dig visa och förvara föremål kreativt. Perfekt för vardagsrummet, sovrummet eller hemmakontoret. Skänken består av tre skåp och nio öppna hyllor. Välj mellan upphängningsskena, på ben eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | COUPLE sideboard på ben Quickship

26.375 kr
22.419 kr
COUPLE är en modernt designad skänk perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller köket som ger möjlighet att både visa och gömma föremål. Det är en rymlig skänk som består av två lådor, en öppen hylla och olika skåp som varierar i storlekar. Med COUPLE får du en kreativ förvaringslösning, som kommer med upphängningsskenor, på ben, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | SPICE hylla på ben Quickship

13.252 kr
11.264 kr
SPICE från Montana är en modern hylla som ger dig möjlighet att visa dina favoritartiklar. Sektionen med glasdörrar är idealisk för att visa och förvara föremål. Hyllan består av två separata moduler, varav den ena sektionen har två glasdörrar medan den andra sektionen är helt öppen. Välj mellan ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DRIFT sängbord på ben Quickship

8.154 kr
6.931 kr
Drift är ett sängbord från danska Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Dream är tillverkad i lackerad MDF med två lådor. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.
JUL
DEAL
Close

Montana | DREAM sängbord på ben Quickship

6.411 kr
5.449 kr
Behöver du ett elegant och funktionellt nattduksbord? DREAM är det lilla sängbordet som står vid din sida när du somnar och vaknar. Nattduksbordet består av en låda och en hylla vilket gör det idealiskt som sängbord i sovrummet för böcker, ett glas vatten, glasögon eller väckarklockan. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.
JUL
DEAL
Close

Montana | SAVE Sidobord på ben Quickship

22.696 kr
19.292 kr
SAVE från Montana är en lowboard med toppplatta – perfekt för förvaring i vardagsrummet eller matsalen. SAVE består av skåp med luckor innehållande invändiga hyllor samt två öppna hyllor som gör det möjligt att antingen förvara eller visa upp dina skatter. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor
JUL
DEAL
Close

Montana | REST Bänkhylla på ben Quickship

25.640 kr
21.794 kr
REST från Montana är en kombinerad bänk och hylla - perfekt i hallen för att sitta på eller förvara handskar, mössor eller vantar. REST är det perfekta exemplet på en multifunktionell möbel - förvaring och sittplatser i en lösning. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | PAIR Sideboard på ben Quickship

20.362 kr
17.308 kr
Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Välj mellan att ha detta sidorbord på ben, vägghängd, på hjul eller sockel. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | LINE Sidobord på ben Quickship

13.385 kr
11.377 kr
Line Sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är ett långt, enkelt sidobord med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Line går att få på ben, vägghängd, på hjul samt på sockel. Välj vad som passar dig och ditt hem bäst! Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | KEEP byrå på ben Quickship

24.541 kr
20.860 kr
Keep byrå från Montana, design av Peter J. Lassen. Mångsidig byrå som kan användas till både smycken, parfymer, smink, kläder eller annat som du föredrar att förvara i Keep. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DASH sängbord på ben Quickship

6.192 kr
5.263 kr
Dash är ett sängbord från Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Sängbordet är tillverkat i lackerad MDF och har en förvaringslåda samt ett öppet förvaringsfack. Dash går att få på ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.