RING OSS: 040 630 46 46
dux kampanj designmöbler

Dux Kampanj

Dux Design kännetecknas av rena, enkla och samtida linjer. Alla produkter från Dux är tillverkade av förstklassiga material, med finaste svenska hantverk och designade med ergonomisk forskning i åtanke.

Psst.. Alla nya onlinekunder får 10% i rabatt på sin första beställning. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att erhålla rabattkoden. dux kampanj, dux kampanj

designmöbler

DUX Kampanj

Dux design kännetecknas av rena, enkla och samtida linjer. Alla Dux produkter är tillverkade av förstklassiga material, med finaste svenska hantverk och med ergonomisk forskning i åtanke.

Psst.. Alla nya onlinekunder får 10% i rabatt på sin första beställning. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att erhålla rabattkoden.j

Dux Kampanj - Sängar

DUX | 1001 Ramsäng inkl Xupport Plus bäddmadrass

25.205 kr69.290 kr

DUX | 3003 Ramsäng inkl Xupport Plus bäddmadrass

34.610 kr95.240 kr
DUX 3003 är den populäraste sängen från DUX. Tack vare den höga komforten som uppnås genom interaktionen mellan två av DUX innovativa lösningar, spiralsystemet med tusentals sammanlänkade fjädrar samt det unika Pascal-systemet med sina rörliga fjädrar, kan du enkelt kan justera din DUX 3003 säng från mjuk till extra fast. DUX är certifierade med internationellt erkända märkningen STANDARD 100 av OEKO-TEX® som intygar att din DUX-säng möter höga krav för material. Önskar du köpa till ben kan du hitta det i kategorin sängtillbehör. Söker du en storlek på säng som inte är tillgänglig här vänligen maila kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig. Vi har DUX 3003 i storlek 180x200 cm på lager för snabb leverans.

DUX | 6006 Kontinentalsäng inkl Xupport Plus bäddmadrass

57.795 kr141.555 kr

DUX | 8008 Kontinentalsäng

94.815 kr199.055 kr

DUX | Axion Ställbar säng inkl Xupport Plus bäddmadrass

97.470 kr114.255 kr
Dux Axion är en ställbar säng med alla de egenskaper som utmärker en klassisk DUX-säng. DUX dubbelfjädrande system med flera lager av tusentals sammanlänkade fjädrar erbjuder en perfekt kombination av stabilitet och stöd. Med en handkontroll kan du enkelt justera ditt läge uppåt och neråt. Smart och enkel teknik som gör dina nätter (och dagar) ännu bekvämare.  inkl Xupport bäddmadrass.

DUX | Dynamic Ställbar säng inkl Xupport Plus bäddmadrass

163.580 kr184.680 kr
DUX Dynamic kombinerar det bästa egenskaperna man kan tänka sig leta i en säng och erbjuder med alla fördelar som det innebär att kunna höja eller sänka sängen, inkl Xupport bäddmadrass.

DUX | 1002 Ramsäng inkl Xupport Plus bäddmadrass

31.770 kr87.725 kr

DUX | 5005 Kontinentalsäng inkl Xupport Plus bäddmadrass

39.905 kr89.995 kr

Dux - Möbler

DUX | Faruk Huvudgavel

15.490 kr31.430 kr

Faruk är en ställbar huvudgavel från DUX med avtagbart överdrag i textil. Justerbarheten gör att man på ett bekvämt sätt kan sitta/ligga i sin säng och titta på TV eller läsa. Gaveln har två ställbara klaffar från och med 140 cm bredd. Detta utförande är i tyg Bolster 15.

Kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se vid beställning av annat utförande. Vid beställning, vänligen ange sängens totalhöjd (från golvet) i meddelandefältet. Detta för att tillverkaren skall kunna anpassa infästningarna.

DUX | Pernilla 69 Fåtölj Läder

49.695 kr
Den bekväma klassikern Pernilla 69. I ett gammalt nummer av ”Bra Bohag” 68–69 hävdade man att den bekväma klassikern Pernilla 69 kunde ge kroppen en position där man var så helt avslappnad att det inte ens kändes att man satt. En matchande fotpall finns att köpa till separat. Önskar du ett annat utförande av fåtöljen som inte visas på vår webb får du gärna kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken.

DUX | Ritzy fåtölj

70.620 kr72.070 kr
Ritzy fåtölj från DUX är en elegant fåtölj för såväl hem som kontor. Den vackert designade ryggen uppmuntrar till en placering med ryggen ut mot rummet. DUX Pascal-spiraler i sitsen ger optimal sittkomfort. Ben i rostfritt stål.

DUX | Ritzy 2-sits soffa

94.170 kr
Ritzy 2-sits soffa är en elegant soffa för såväl hem som kontor. Den vackert designade ryggen uppmuntrar till en placering med ryggen ut mot rummet. DUX Pascal-spiraler i sitsen ger optimal sittkomfort. Ben i rostfritt stål. Soffan finns i en rad olika utföranden och val, önskar du annan klädsel utöver de som erbjuds här är du välkommen att kontakta vår kundsupport på kundsupport@glashusetmalmo.se.

DUX | Jetson 69 Classic Soft 88

28.990 kr
Jetson 69 fåtölj är en av Bruno Mathssons tidlösa klassiker som än idag är lika aktuell som då. Gemensamt för hans möbler är föreningen av funktion och komfort. Detta utförande är i läder Classic Soft 88 vilket är ett svart läder, och med bärande väv/baksida i tyg Plain 88 svart. Kromstativ. Lagervara för omgående leverans!

Dux | Alberto bord

16.115 kr24.150 kr
Alberto bord skapades av det svenska varumärket DUX år 1980 för katalogen Bra Bohag och är en av DUX stora klassiker. Det stilrena bordet återlanserades med uppdaterad utformning och materialval i samband med DUX Design Revival år 2014. Alberto är tillverkat med ett fyrkantigt metallunderrede som finns att välja i kromat eller svart utförande. Bas- och bordsskiva består av härdat klarglas. Bordet Alberto kommer i två storlekar, kubiska 60 x 60 cm samt rektangulära 60 x 100 cm.

Dux | Domus bord

17.200 kr
Domus bord från det svenska varumärket DUX, designat av Norm Architects år 2020. Bordet har en elegant skiva av kalksten som har mattslipats, samt underrede av vaxoljad massiv ek. Domus Table är både stilrent såväl som sofistikerat till sin design och passar därför in i flera inredningsstilar och miljöer.

Dux | Drum bord

16.115 kr
Drum bord är ett sidobord i härdat glas och krom designat år 1979 av Yngve Sandström. Använd Drum precis hur det passar dig - som sidobord, soffbord eller varför inte sängbord? Idag kan man inte tro att det runda lilla bordet låg bortglömt i en lagerlokal i många år innan DUX återlanserade den stilrena 70-talsklassikern.

Dux | Karin bord

18.445 kr
Karin bord från DUX, designat av Bruno Mathsson som ett komplement till hans klassiska fåtölj-serie Karin. Det bär tydlig prägel av seriens formspråk. Bordsskivan är exklusiv carrara- eller nero marquina-marmor. Stativet är förkromat och bordet har hjul vilket gör det enkelt att flytta och placera där det passar just dig.

Dux | Pronto bord

12.330 kr
Pronto är ett bord som passar perfekt som sängbord eller sidobord. Bordet är skapat av DUX Design Team år 1980 och har efter en kort paus i produktion, återlanserats med uppdaterat utförande för DUX Classic Collection. Bordet Pronto är det mindre sängbordet som mäter 50 cm i diameter men finns även i modellen Pronto XL som är 70 cm i diameter. Pronto har en rund skiva i rökfärgat, härdat glas som vilar på ett höj- och sänkbart pelarunderrede i kromad metall. Den fyrkantiga foten är i marmor och kan väljas i vit eller svart sten. Höjden går att justera mellan 49 - 61 cm och bordet kan på så vis anpassas för att användas med olika möblemang.

Dux | Inter matbord Ø110 cm

20.690 kr
Inter matbord Ø110 cm är ett runt bord som skapar möjligheter till social samvaro och god ögonkontakt. Ett klassiskt kafébord, perfekt att använda när ytan är begränsad Välj mellan vitt eller svart nanolaminat, och underrede i kromat eller svartlackerat stål. Designat av Dux Design Team 1986. Finns även i större mått.

Dux | Lunaria bord

10.215 kr16.080 kr
Lunaria är en serie småbord formgivna av Claesson Koivisto Rune för DUX år 2018. Lunaria bord kan användas som sängbord, sidobord eller soffbord och kommer i tre storlekar som med fördel kan möbleras tillsammans. Lunaria-borden består av två rundade skivor på ett underrede med fyra ben och tillverkas helt i naturligt trä som har behandlats med vaxolja. Välj mellan ek eller ask.

Dux | Fredrik soffa Kampanj

74.855 kr
Fredrik är en klassisk 3-sitssoffa från DUX, designad år 1986 av Dux DEsign Team. Soffan har en elegant sits, mjuka kanter, är lätt att möblera med och skön att sitta i. Här i kampanjutförande i noga utvalda tyger. En chans att köpa en klassisk DUX-soffa av hög kvalitet till ett förmånligt pris. Fredrik har avtagbar klädsel och ben i rostfritt stål.

Dux | Johan soffa Kampanj

74.855 kr
Johan soffa från DUX är en stilren 3-sitssoffa som är utrustad med DUX-spiraler i sitsen för optimal komfort. Soffan Johan designades år 1986 av Dux Design Team. Här i kampanjutförande i noga utvalda tyger. En chans att köpa en klassisk DUX-soffa av hög kvalitet till ett förmånligt pris. Johan har avtagbar klädsel och ben i rostfritt stål.

Dux | Wind soffa

100.650 kr
Wind soffa är en stilfull och bekväm 3-sitssoffa från DUX med spännande detaljer som ger den en tydlig egen karaktär. Sittplymåer med DUX spiralkärna ger optimal sittkomfort. Wind har ben i rostfritt stål.

Dux | Domus Steel fåtölj

22.030 kr
Domus Steel är en fåtölj från det svenska varumärket DUX, designad av Alf Svensson år 1955 för H55-mässan. Fåtöljens underrede består av stål som har svartlackerats. Här ser du fåtöljen klädd i läder Elmo Soft. Fåtöljen kan fås i flera olika tyg och läder, vänligen kontakta kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Dux | Domus fåtölj Wood

38.945 kr
Domus fåtölj Wood är en fåtölj från det svenska varumärket DUX, formgiven av Alf Svensson år 1955 för H55-mässan. Fåtöljen är tillverkad av massiv ek med en vaxoljad ytbehandling. Klädsel kan väljas i flera tyger alternativt läder. Önskar du ett utförande du ej kan finna på vår hemsida, vänligen maila kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Dux | Domus fotpall Wood

17.495 kr
Domus fotpall kommer från det svenska varumärket DUX. Fotpallen är gjord av massiv ek med vaxoljad ytbehandling. Domus är enkel såväl som elegant till sitt utseende. Använd med fördel tillsammans med fåtöljen i samma serie för ett enhetligt uttryck i hemmet. Fotpallen kan väljas med klädsel i tyg eller läder med plymå av kallskum som vilar på ett underlag av flätad sadelgjord. Här ser du fotpallen med klädsel Tosca 09. Är du intresserad av något annat utförande vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se. I serien Domus finns även två fåtöljer samt ett bord.

Dux | Spider fåtölj

52.260 kr
Spider fåtölj är en fåtölj från varumärket DUX som formgavs år 1982 och är en klassisk möbel i deras katalog. Spider försvann under några år ur sortimentet men återlanserades år 2012 med nya och förbättrade komfortegenskaper. DUX är ett varumärke som ständigt arbetar med att förena modern design med förstklassiga materialval och äkta hantverk för att ge varje möbel ett unikt utförande.

DUX | Påslakan Satin

2.925 kr
Ett klassiskt påslakan med knappar i en fin bomullskombination och satinvävd. DUX kollektion av sängkläder är tillverkad med samma högt ställda krav som ställs vid tillverkningen av våra sängar och är en perfekt introduktion till en värld av utsökta sängkläder.

DUX | Runda sängben Ek

1.065 kr1.220 kr
Med DUX-sängens invändiga ram kan du själv välja stil, höjd och färg på benen och fästa dem i ramen genom att skruva fast dem. Benen av massivt trä är smäckert med en diameter på 5,5 cm.

Dux | Inter förlängningsbart matbord

45.990 kr
Inter förlängningsbart matbord är ett ovalt bord som utan iläggsskivor mäter 100x180 cm. De 2 st iläggsskivor mäter 55 cm vardera. Bordet har en elegant bordsskiva och smäckra ben. Ett förlängningsbart bord med nanolaminatskiva kombinerar funktionalitet och stil på ett smidigt sätt. Nanolaminat är både ett praktiskt och hållbart material med egenskaper så som tålig mot repor, vatten, fingeravtryck och värme. Kombinera gärna med stolen Sam från DUX.

DUX | Jetson 69 Nordic Light

25.990 kr
Utförandet Jetson 69 Nordic Light är årets nykomling av den svenska designklassikern Jetson. Denna variant av Jetson har kantskoning och nackkudde i Rustical och kroppen är beklädd med Flax 21 naturfärgad väv. Jetson-fåtöljen från Dux formgavs 1966 av Bruno Mathsson och har kopierats ett antal gånger, men ingen kopia har lyckats matcha Mathssons original. Jetson har ett sittelement i rör med bärande väv och förkromat stativ med rotokonstruktion och minne.

DUX | Ritzy dagbädd

107.630 kr
Ritzy dagbädd erbjuder enastående komfort och elegans för såväl hem som kontor. Med sin unika komfort och högkvalitativa materialval är denna dagbädd en investering i såväl stil som välbefinnande. Ritzy dagbädd är det senaste tillskottet i Ritzy-familjen, som är en exklusiv kollektion som genomsyras av sofistikerad stil. DUX Pascalspiraler i dynan ger optimal ligg- och sittkomfort. Pölen kan placeras till höger, vänster eller i mitten. Ben i borstat rostfritt stå. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en perfekt harmoni mellan komfort och estetik.

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND