Visar alla 3 resultat

Fritz Hansen | AQ01 Vägglampa

4.599 kr
3.909 kr
AQ01 vägglampa från danska Fritz Hansen designades år 2017 av Anne Qvist. Vägglampan är en modern tolkning av den klassiska arkitektlampan, som karaktäriseras av delikata linjer och en matt finish. Dess moderna funktioner tillåter fjädringen att döljas inuti armaturen, samtidigt som du enkelt kan tända och släcka lampan – såväl dimma den – med hjälp av enkla handrörelser på skärmen.

Fritz Hansen | AQ01 Bordslampa

4.999 kr
4.249 kr
AQ01 bordslampa från danska Fritz Hansen designades år 2017 av Anne Qvist. Bordslampan är en modern tolkning av den klassiska arkitektlampan, som karaktäriseras av delikata linjer och en matt finish. Dess moderna funktioner tillåter fjädringen att döljas inuti armaturen, samtidigt som du enkelt kan tända och släcka lampan – såväl dimma den – med hjälp av enkla handrörelser på skärmen.

Örsjö | Visir Bordslampa

4.735 kr5.245 kr
4.025 kr4.458 kr
Visir bordslampa är en hyllning till den klassiska bärbara oljelampan. Ny LED-teknik och ett effektivt uppladdningsbart batteri gör det möjligt att designa och skapa såväl vackra som smarta oljelampor igen. Lampor som du kan ta med dig för att ljusa upp mörka områden eller för att skapa en magisk känsla vart du än går. Visir är perfekt att ta med ut till balkongen på kvällen eller ställa på ditt middagsbord för att skapa en skön känsla och inramning.