Visar alla 21 resultat

Filtrera
Close

Cane-line | Curve loungefåtölj

7.400 kr
Curve är helt unik i sin formgivning och sitt formspråk. Välj mellan 2 utförande: grå eller naturlig.

Cane-Line | Diamond highback fåtölj inkl dyna

15.360 kr20.480 kr
Den vackra och komfortabla fåtöljen Diamond Highback har en modern och tidlös design. Fåtöljen ä är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Dynorna är tillverkade i ett skönt vatten- och smutsavvisande tyg med QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Kan stå utomhus året runt. Nu erbjuds Diamond-serien till kampanjpris!

Cane-Line | Diamond loungefåtölj inkl dyna

11.760 kr16.640 kr
Diamond fåtölj från Cane-Line är en snygg och klassisk loungestol för terrassen eller balkongen i storstaden. Loungestolen har ett distinkt och tidlöst uttryck med designdetaljer som fångar ögat. Stolen är flätad i Cane-line Soft Rope/Weave, vilka båda är otroligt väderbeständiga material. Dynorna är tillverkade i ett skönt vatten- och smutsavvisande tyg med QuickDryFoam®, vilket gör att de torkar snabbt efter en regnskur. Kan stå utomhus året runt. Nu erbjuds Diamond-serien till kampanjpris!
f-chair
Close

GUBI | F-Chair Outdoor loungestol

8.999 kr

F-Chair Outdoor loungestol från GUBI med en ikonisk design. Här optimerad för utomhusbruk i både ergonomi och materialval. Proportionerna har finjusterats för att maximera komforten och ramarna har noggrant tillverkats med traditionella snickerier av planterad teak.

gubi bohemian
Close

GUBI | Bohemian 72 Ottoman

19.999 kr
Bohemian 72 Ottoman från Gubi. Året då den italienska designern Gabriella Crespi skulle ha fyllt 100 år, och 50 år efter den första idén, sätter Gubi nu kollektionen Bohemian 72 i produktion för första gången. Ottomanens bas är gjord i rotting vilket pryds av en härlig dyna. Matcha gärna med de andra komponenterna av Bohemian 72 serien från GUBI.
Close

GUBI | Bohemian 72 Lounge Chair

29.999 kr
Bohemian 72 Loungefåtölj från Gubi. Året då den italienska designern Gabriella Crespi skulle ha fyllt 100 år, och 50 år efter den första idén, sätter Gubi nu kollektionen Bohemian 72 i produktion för första gången. Fåtöljens bas är gjord i rotting vilket pryds av en härlig dyna. Matcha gärna med de andra komponenterna av Bohemian 72 serien från GUBI.
pacha
Close

GUBI | Pacha Outdoor fåtölj med armstöd

34.999 kr
Ta med den populära loungefåtöljen Pacha med utomhus! Pacha Outdoor loungefåtölj från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk.
pacha
Close

GUBI | Pacha Outdoor fåtölj

29.999 kr
Ta med den populära loungefåtöljen Pacha med utomhus! Pacha Outdoor loungefåtölj från GUBI med en ikonisk, iögonfallande design. Nu i premiumkvalitet för utomhusbruk.
paletti
Close

Fatboy® Paletti Corner Seat

10.519 kr
Hörna till den modulära soffan Paletti från Fatboy. Med Paletti kan du skapa en fantastisk loungegrupp. Modulsoffan från Fatboy är tillverkad med en svart stomme och dynor i tyget Sunbrella natté där du kan välja mellan flera olika färger. Dynorna är vatten och smutsavvisande och har en fyllning med Polyeterhybridskum. Klädslarna är avtagbara och kan tvättas i 40°C.
Close

Vitra | Lounge Chair & Ottoman

91.960 kr110.675 kr
Charles & Ray Eames, 1956
Close

Cane-line | Peacock Wing highback fåtölj m/teak ben

36.800 kr
Peacock Wing highback är en modern och skulpturell stol som designats av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.
Close

Cane-line | Peacock loungefåtölj med teak ben

14.100 kr18.200 kr
En vackert visuell fåtölj med hög komfort. Blandningen av två färger i väven ger ett mycket unikt utseende. Cane-line Weave® gör den idealisk för utomhusbruk i alla klimat, eftersom det är både temperatur och UV-resistent.
Close

Cane-line | Ocean loungefåtöjl

6.100 kr
En elegant konstruerad loungestol tillverkad i robust Cane-line Soft Rope på en stadig aluminiumram.
Close

Cane-line | Nest Round loungefåtölj

10.600 kr
Stolen Nest Round är klassisk dansk design när den är som bäst – enkel, bekväm och av hög kvalitet. Nest är tillverkad av det slitstarka materialet Cane-line Weave® på en robust aluminiumram. Tillsammans skapar materialen en tidlös och hållbar möbel.
Close

Cane-line | Nest loungefåtölj

16.000 kr
Nest lounge fåtölj är klassisk dansk design när den är som bäst – enkel, bekväm och av hög kvalitet
Close

Cane-line | Moments loungefåtölj inkl dynset

22.000 kr
Moments sätter en ny standard för flexibel design med dess eleganta, minimalistiska och skandinaviska former.
Close

Cane-line | Endless loungefåtölj

14.900 kr
Endless är tillverkad i slitstarka Cane-line Soft Rope på en elegant ram av varm teak med vackra linjer. En stol som är båda klassisk och modern på samma gång.
Close

Cane-line | Encore loungefåtölj

21.400 kr
Encore lounge är en modern, klassisk fåtölj med ett elegant vävt material som passar i varje utomhusutrymme
Close

Cane-line | Conic loungefåtölj

21.900 kr
Conic lounge fåtölj är ett resultat av en lång designprocess där designers och hantverkare skapat en ram och kudde som känns precis rätt. Fokus har varit på en harmonisk design med hög komfort.
Close

Cane-line | Basket loungefåtölj

28.000 kr
Basket loungefåtölj från Cane-Line har inspirerats av de klassiska korgmöblerna, men med Cane-Lines robusta material kan du tryggt ta ut dem i trädgården.
Close

Cane-line | Amaze loungefåtölj, stapelbar

12.800 kr
Amaze lounge fåtölj är handgjord av duktiga hantverkade och är extremt skön att sitta på.