Visar alla 19 resultat

Montana | READ Bokhylla på sockel Quickship

32.998 kr
28.048 kr
Read bokhylla är formgiven av Peter J. Lassen för danska Montana. Tillverkas i MDF med vattenbaserad lackering i flertal färger. Bokhyllan består av tolv hyllor som är uppdelade i mindre förvaringsutrymmen. Välj mellan tillhörande upphängningsskena eller sockel. Önskar du se produkten i ett annat utförande än de som visas här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Montana | KEEP byrå på sockel Quickship

23.176 kr
19.700 kr
Keep byrå från Montana, design av Peter J. Lassen. Mångsidig byrå som kan användas till både smycken, parfymer, smink, kläder eller annat som du föredrar att förvara i Keep. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | OCTAVE III mediabänk på sockel Quickship

20.030 kr
17.026 kr
OCTAVE III från Montana är en modern mediabänk som elegant förvarar elektroniska apparater bakom stängda dörrar. Perfekt för vardagsrummet. OCTAVE III har ett skåp på vadera sida, samt ett mittfack med tre delar som döljs med en perforerad lackerad vikdörr - perfekt för elektronik och digitalboxar. Baksidan av mediabänken är försedd med kabelöppning för smidig och diskret anslutning till eluttag. OCTAVE III finns med upphängningsskenor, hjul, ben eller sockel.

Montana | OCTAVE II mediabänk på sockel Quickship

19.586 kr
16.648 kr
OCTAVE II från Montana är en mediabänk som elegant förvarar elektroniska apparater bakom stängda dörrar och lådor. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. OCTAVE II har en låda på varje sida, samt ett mittfack med en perforerad lackerad vikdörr perfekt för elektronik och digitalboxar. Baksidan av mediabänken är försedd med kabelöppning för smidig och diskret anslutning till eluttag. OCTAVE II finns med upphängningsskenor, hjul, ben eller sockel.

Montana | OCTAVE I mediabänk på sockel Quickship

15.900 kr
13.515 kr
OCTAVE I från Montana är en mindre mediabänk perfekt för förvaring av elektroniska enheter i det mindre vardagsrummet eller barnrummet. Den har ett skåp på varje sida samt ett fack i mitten med en perforerad dörr, perfekt för elektronik och digitalboxar. Baksidan av mediabänken är försedd med kabelöppning för smidig anslutning till eluttag. OCTAVE I finns med upphängningsskenor, ben, hjul eller sockel Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | FLUTTER sidobord på sockel Quickship

28.457 kr
24.188 kr
FLUTTER från Montana är en hög och rymlig highboard med en rad olika rum som låter dig visa och förvara föremål kreativt. Perfekt för vardagsrummet, sovrummet eller hemmakontoret. Skänken består av tre skåp och nio öppna hyllor. Välj mellan upphängningsskena, på ben eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | COMPILE hylla på sockel Quickship

7.880 kr
6.698 kr
COMPILE från Montana är en hyllenhet med varierande fack som gör det enkelt att visa din personliga stil i vardagsrummet eller hemmakontoret. COMPILE är den perfekta hyllan för böcker och personliga detaljer. Välj COMPILE på upphängningsskena, på ben, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor. 

Montana | COUPLE sideboard på sockel Quickship

23.383 kr
19.876 kr
COUPLE är en modernt designad skänk perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller köket som ger möjlighet att både visa och gömma föremål. Det är en rymlig skänk som består av två lådor, en öppen hylla och olika skåp som varierar i storlekar. Med COUPLE får du en kreativ förvaringslösning, som kommer med upphängningsskenor, på ben, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | SPICE hylla på sockel Quickship

10.534 kr
8.954 kr
SPICE från Montana är en modern hylla som ger dig möjlighet att visa dina favoritartiklar. Sektionen med glasdörrar är idealisk för att visa och förvara föremål. Hyllan består av två separata moduler, varav den ena sektionen har två glasdörrar medan den andra sektionen är helt öppen. Välj mellan ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DRIFT sängbord på sockel Quickship

6.925 kr
5.886 kr
Drift är ett sängbord från danska Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Dream är tillverkad i lackerad MDF med två lådor. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DREAM sängbord på sockel Quickship

5.183 kr
4.406 kr
Behöver du ett elegant och funktionellt nattduksbord? DREAM är det lilla sängbordet som står vid din sida när du somnar och vaknar. Nattduksbordet består av en låda och en hylla vilket gör det idealiskt som sängbord i sovrummet för böcker, ett glas vatten, glasögon eller väckarklockan. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | LOOM Bokhylla på sockel Quickship

15.101 kr
12.836 kr
Loom designad av Peter J. Lassen för Montana är en stilren och praktisk bokhylla där dina böcker och andra värdefulla föremål får en fin plats. Den har flera fack i olika storlekar anpassade för olika ändamål, vilket gör att du kan förvara dina personliga saker på ett snyggt sätt. Hyllan är gjord av lackad MDF och har en smal design som gör den lättplacerad. Fungerar lika bra på kontoret som hemma. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | CARRY Byrå på sockel Quickship

15.481 kr
13.159 kr
CARRY är en modern och tidlös byrå med tre lådor som ger den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Byrån består av tre lådor i en rad. Byrån levereras med ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | SAVE Sidobord på sockel Quickship

19.706 kr
16.750 kr
SAVE från Montana är en lowboard med toppplatta – perfekt för förvaring i vardagsrummet eller matsalen. SAVE består av skåp med luckor innehållande invändiga hyllor samt två öppna hyllor som gör det möjligt att antingen förvara eller visa upp dina skatter. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Montana | RISE Vitrinskåp på sockel Quickship

27.091 kr
23.027 kr
Förvara fint porslin och annat du tycker om i detta moderna vitrinskåp från Montana, design av Peter J. Lassen. Rise består av 3 moduler, ett skåp i botten med hylla och dörrar, 2 skåp med glashyllor och glasdörrar, samt en sockel. Tillsammans bilder de ett högt vitrinskåp med mycket förvaringspotential. Välj mellan att ha vitrinskåpet vägghängt eller på sockel. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | REST Bänkhylla på sockel Quickship

21.158 kr
17.984 kr
REST från Montana är en kombinerad bänk och hylla - perfekt i hallen för att sitta på eller förvara handskar, mössor eller vantar. REST är det perfekta exemplet på en multifunktionell möbel - förvaring och sittplatser i en lösning. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | PAIR Sideboard på sockel Quickship

17.372 kr
14.766 kr
Pair sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Välj mellan att ha detta sidorbord på ben, vägghängd, på hjul eller sockel. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | LINE Sidobord på sockel Quickship

10.137 kr
8.616 kr
Line Sidobord från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är ett långt, enkelt sidobord med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Line går att få på ben, vägghängd, på hjul samt på sockel. Välj vad som passar dig och ditt hem bäst! Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DASH sängbord på sockel

4.964 kr
4.219 kr
Dash är ett sängbord från Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Sängbordet är tillverkat i lackerad MDF och har en förvaringslåda samt ett öppet förvaringsfack. Dash får att få på ben, upphängningsskena, hjul eller sockel.