Visar alla 11 resultat

Montana | KEEP byrå på sockel Quickship

24.826 kr
21.102 kr
KEEP byrå på sockel från Montana, design av Peter J. Lassen. Mångsidig byrå som kan användas till både smycken, parfymer, smink, kläder eller annat som du föredrar att förvara i Keep. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | COMPILE hylla på sockel Quickship

8.441 kr
7.175 kr
COMPILE Hylla på sockel från Montana är en hyllenhet med varierande fack som gör det enkelt att visa din personliga stil i vardagsrummet eller hemmakontoret. COMPILE är den perfekta hyllan för böcker och personliga detaljer. Välj COMPILE på upphängningsskena, på ben, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | COUPLE sideboard på sockel Quickship

25.047 kr
21.290 kr
COUPLE sideboard på sockel är en modernt designad skänk perfekt för förvaring i vardagsrummet, hallen eller köket som ger möjlighet att både visa och gömma föremål. Det är en rymlig skänk som består av två lådor, en öppen hylla och olika skåp som varierar i storlekar. Med COUPLE får du en kreativ förvaringslösning, som kommer med upphängningsskenor, på ben eller sockel. Här finner ni COUPLE sideboard på sockel i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DRIFT sängbord på sockel Quickship

7.417 kr
6.304 kr
DRIFT sängbord på sockel från danska Montana, formgiven av Peter J. Lassen. Dream är tillverkad i lackerad MDF med två lådor. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | DREAM sängbord på sockel Quickship

5.551 kr
4.718 kr
DREAM sängbord på sockel från Montana. Behöver du ett elegant och funktionellt nattduksbord? DREAM är det lilla sängbordet som står vid din sida när du somnar och vaknar. Nattduksbordet består av en låda och en hylla vilket gör det idealiskt som sängbord i sovrummet för böcker, ett glas vatten, glasögon eller väckarklockan. Detta nattduksbord finns med ben, hjul, upphängningsskena eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | LOOM Bokhylla på sockel Quickship

16.177 kr
13.750 kr
LOOM Bokhylla på sockel designad av Peter J. Lassen för Montana är en stilren och praktisk bokhylla där dina böcker och andra värdefulla föremål får en fin plats. Den har flera fack i olika storlekar anpassade för olika ändamål, vilket gör att du kan förvara dina personliga saker på ett snyggt sätt. Hyllan är gjord av lackad MDF och har en smal design som gör den lättplacerad. Fungerar lika bra på kontoret som hemma. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | CARRY Byrå på sockel Quickship

16.584 kr
14.096 kr
CARRY Byrå på sockel är en modern och tidlös byrå med tre lådor som ger den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet, hemmakontoret eller sovrummet. Byrån består av tre lådor i en rad. Byrån levereras med ben, upphängningsskena, hjul eller sockel. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | SAVE Sidobord på sockel Quickship

21.110 kr
17.944 kr
SAVE Sidobord på sockel från Montana är en lowboard med toppplatta perfekt för förvaring i vardagsrummet eller matsalen. SAVE består av skåp med luckor innehållande invändiga hyllor samt två öppna hyllor som gör det möjligt att antingen förvara eller visa upp dina skatter. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor

Montana | REST Bänkhylla på sockel Quickship

22.000 kr
18.700 kr
REST Bänkhylla på sockel från Montana är en kombinerad bänk och hylla - perfekt i hallen för att sitta på eller förvara handskar, mössor eller vantar. REST är det perfekta exemplet på en multifunktionell möbel - förvaring och sittplatser i en lösning. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | PAIR Sideboard på sockel Quickship

18.610 kr
15.819 kr
PAIR Sideboard på sockel från Montana, design av Peter J. Lassen. Pair blir en utmärkt förvaring i dina flesta rum som dessutom går att bygga på med hjälp av andra moduler ifrån Montana. Välj mellan att ha detta sidorbord på ben, vägghängd, på hjul eller sockel. Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Montana | LINE Sideboard på sockel Quickship

10.858 kr
9.229 kr
LINE Sideboard på sockel från Montana, design av Peter J. Lassen. Line är ett långt, enkelt sidobord med en skåpsektion och 3 öppna sektioner, idealt för sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Line går att få på ben, vägghängd, på hjul samt på sockel. Välj vad som passar dig och ditt hem bäst! Här finner ni de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.