RING OSS: 040 630 46 46
string rabatt

String Rabatt

String Rabatt

Som ny kund får du 10% rabatt på String, Fritz Hansen, Dux, och massa fler varumärken! Designa din egna kombination så att det passar perfekt för just ditt utrymme och nyttja din String rabatt. Önskar du bygga din hylla i vår konfiguration Stringbyggaren? Klicka här 

Som ny kund får du 10% rabatt på String, Fritz Hansen, Dux och massa andra härliga varumärken. Upptäck förvaring för alla hemmets rum. Designa din egna kombination så att det passar perfekt för just ditt utrymme och nyttja din String rabatt.

String | Hyllplan 78×30 cm 3-pack

1.195 kr1.695 kr
String Hyllplan 78x30 cm 3-pack Hyllplanen i trä finns i två bredder, 58 cm och 78 cm, samt två djup, 20 cm och 30 cm. Hyllplanen passar med tråd- och plexgavlar från String® System så länge hyllplanen och gavlarna har samma djup. Hyllplanen är smidiga och enkla att flytta runt efter tycke och smak. Skapa en hylla i ett monokromt utförande eller blanda hyllplan i olika färger och träslag. Varje förpackning av String Hyllplan 78x30 cm innehåller tre hyllplan samt hyllbärare.

String | Golvgavel 200×30 cm

1.395 kr2.395 kr
String Golvgavel 200x30 cm finns i både 1-pack och 2-pack. Sedan String lanserades år 1949 har hyllsystemets enkla och modernistiska formgivning älskats av unga som gamla. Hyllorna är lätta att montera, går snabbt att flytta och plan med olika djup går enkelt att kombinera. Innehållet som placeras på hyllplanen hålls på plats av gavlarna, som dessutom är otroligt stabila och kan byggas ut åt vilket håll som helst. Nisse Strinnings String fungerar på små som stora ytor, och ger enorm karaktär till rummet den vistas i. Du kan skapa en egen skräddarsydd modell genom att själv välja gavelhöjder, hyllängder och färger. Hyllplanen finns i vitt, svart, grått samt björk och ek. 

String | Skåp med skjutdörrar

2.995 kr4.195 kr
String Skåp med skjutdörrar finns i en bredd, 78 cm, samt två djup, 20 cm och 30 cm. Skåpen passar med samtliga tråd- och plexgavlar från String® System. Det är fint att bryta av din hylla med skåp som dessutom ger dig extra förvaring samt möjlighet att placera saker ovanpå.

String | Hyllplan 58×30 cm 3-pack

1.095 kr1.395 kr
String Hyllplan 58x30 cm 3-pack från String Furniture. Hyllplanen i trä finns i två bredder, 58 cm och 78 cm, samt två djup, 20 cm och 30 cm. Hyllplanen passar med tråd- och plexgavlar från String® System så länge hyllplanen och gavlarna har samma djup. Hyllplanen är smidiga och enkla att flytta runt efter tycke och smak. Skapa en hylla i ett monokromt utförande eller blanda hyllplan i olika färger och träslag. Varje förpackning av String Hyllplan 58x30 cm innehåller tre hyllplan samt hyllbärare.

String | Golvgavel – 85×30 cm

899 kr1.495 kr
String® golvgavlar finns i olika höjder och djup.

String | Lådhurts

3.895 kr4.895 kr
String® Lådhurtsen finns i två bredder, 58 och 78 cm, och ett djup, 30 cm.

String | Skohylla metall

799 kr849 kr
String® skohyllor i metall finns i vitt, beige, grått eller svart och i två bredder, 58 och 78 cm.

String | Pocket Hylla

1.395 kr1.495 kr
String Pocket säljs som en komplett hylla men är precis lika flexibel som String System och öppnar upp för kreativitet och personligt uttryck. Kombinera två eller tre String Pocket till en större hylla och varför inte mixa och matcha olika färger och träslag. Då hyllan är så nätt och praktisk passar den precis lika väl som ett nattduksbord som en avlastningsplats. String Pocket säljs som ett färdigt paket med två trådgavlar, höjd 50 cm, och tre hyllplan, bredd 58 cm och djup 15 cm.

String | String 1949-2024 Hylla

2.495 kr
String 1949-2024 Hylla från String Furniture. 1949 vann Nisse och Kajsas stringhylla första pris i Bonniers bokhylletävling. Den var tillverkad av blå gavlar och hyllplan i furu. Deras design slog 194 bidrag från hela Europa, USA och till och med så långt bort som Australien. Inför stringhyllans 75-års jubileum har String tillverkat en begränsad upplaga om 1949 stycken hyllor med de originalblå väggavlarna och hyllplan i vitoljad furu. Precis som den vinnande designen från 1949.

String | Väggavel 75×20 cm

539 kr899 kr
String Väggavel 75x20 cm från String Furniture. Väggavlarna finns i två höjder, 50 cm och 75 cm, samt två djup, 20 cm och 30 cm. Gavlarna är basen för att bygga din stringhylla. Därefter kan du addera produkter från String® System. Välj mellan en rad olika produkter så som hyllplan och skåp. Väggaveln skruvas fast på väggen och rör varken golv eller tak vilket gör den flexibel och lätt att anpassa efter utrymmet. För att göra din hylla ännu mer funktionell och unik kan du även komplettera med organizers och s-krokar som hängs på gaveln. Väggavlarna säljs i både 1-pack och 2-pack.
string rabatt

String Rabatt Pocket

String Pocket är en av Strings mest populära serier, och det är inte svårt att förstå varför. Dessa eleganta hyllor är enkla att montera och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Hyllan är minimalistisk och praktisk och passar perfekt i små utrymmen där man behöver förvaring, som i köket, badrummet eller hallen. Fint såväl för sig själv som i kombination med flera. Handla med String Rabatt.

String | Pocket Special Edition 70 år

2.950 kr
Pocket Special Edition är designad av Mats Theselius 2019 då string fyllde 70 år. Alla exemplar är numrerade och finns endast i ett begränsat antal.

String | Pocket Hylla

1.395 kr1.495 kr
String Pocket säljs som en komplett hylla men är precis lika flexibel som String System och öppnar upp för kreativitet och personligt uttryck. Kombinera två eller tre String Pocket till en större hylla och varför inte mixa och matcha olika färger och träslag. Då hyllan är så nätt och praktisk passar den precis lika väl som ett nattduksbord som en avlastningsplats. String Pocket säljs som ett färdigt paket med två trådgavlar, höjd 50 cm, och tre hyllplan, bredd 58 cm och djup 15 cm.

String | Pocket Metall

1.645 kr
String Pocket Metall är ett komplett hyllpaket med två gavlar och tre hyllplan. Här med metallhyllplan vilket gör det möjligt att addera krokar och stänger (30 cm och 58 cm) för att maximera förvaringsmöjligheterna. String Pocket säljs som ett färdigt paket med två trådgavlar, höjd 50 cm, och tre metallhyllplan, bredd 58 cm och djup 15 cm.
string rabatt

String Rabatt Museum

Inför återinvigningen av nyrenoverade Nationalmuseum i Stockholm fick TAF Studio i uppdrag att skapa en del av inredningen. Då ritade de bl. a. vägghyllan Museum för String Furniture. På den vackert smäckra, samtidigt starka, hyllan står nu skulpturer och andra föremål ur museets samlingar. Och den gör sig minst lika bra hemma! I Museum-familjen finns även det höj- och sänkbara sidobordet där möjligheterna blir ännu fler: piedestal, sidobord, sängbord, datorbord eller vad din kreativitet kan tänkas hitta på. Handla med String Rabatt.

String | Museum Vägghylla

1.495 kr
Museum vägghylla är en funktionell och mångsidig hylla som kan användas för att visa ett omtyckt konstverk eller som sängbord. Storlek 28x5x24 cm.

String | Museum ljusstake

1.195 kr
Museum ljusstaken från String är en justerbar ljusstake i aluminium. Ljusstaken mäter följande: b13 x d15 x h40 cm där den högsta höjden för ljushållaren är 35,5 cm och den lägsta höjden är 3,5 cm.

String Rabatt Kitchen, Hallway & Bathroom Boxes

String Kitchen, Hallway och Bathroom är tre mångsidiga och funktionella förvaringslösningar designade specifikt för mindre utrymmen. Varje enhet har en minimalistisk och modulär design som gör det möjligt att anpassa konfigurationerna efter individuella behov och platsbegränsning. String Kitchen erbjuder gott om förvaring på minimalt utrymme. Hallway-boxen är perfekt för att hänga jackor och förvara hattar och handskar. Bathroom-boxen erbjuder möjlighet att hålla exempelvis kosmetika, doftprodukter och handdukar prydligt organiserade. Alla tre enheter är tillverkade av högkvalitativa material. 

string rabatt

String | Kitchen Box

3.895 kr
Allting du behöver till ditt kök finns nu samlat i en box. En liten metallhylla med smart förvaring till dina köksredskap, tallrikar och i vissa fall även matvaror.

String | Hallway Box

3.395 kr
Med en mindre hall i åtanke har String samlat de viktigaste produkterna i en förpackning.

String | Bathroom Box

2.995 kr
Med ett mindre badrum i åtanke har String samlat de viktigaste produkterna i en förpackning.

Vill du läsa mer om String, klicka här. 

String Rabatt och vår nykundsrabatt kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.

Önskar du hjälp att bygga med din String-hylla? Maila oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller besök våra inredare i butiken så hjälper vi dig!  

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND