string rabatt

String Rabatt 15%

Upptäck vår kampanj på String, där du får 15% rabatt på utvalda produkter. Kampanjen inkluderar String Pocket, Museum och boxarna Kitchen, Hallway och Bathroom.  

Erbjudandet gäller mellan 12 maj – 29 maj 2023

Ps! Är din önskade String-produkt inte en del av kampanjen? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev så får du 10% rabatt. 

string kampanj

String Rabatt: Pocket 15%

String Pocket är en av Strings mest populära serier, och det är inte svårt att förstå varför. Dessa eleganta hyllor är enkla att montera och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Hyllan är minimalistisk och praktisk och passar perfekt i små utrymmen där man behöver förvaring, som i köket, badrummet eller hallen. Fint såväl för sig själv som i kombination med flera. 

String | Pocket Special Edition 70 år

2.950 kr
Pocket Special Edition är designad av Mats Theselius 2019 då string fyllde 70 år. Alla exemplar är numrerade och finns endast i ett begränsat antal.

String | Pocket Hylla

1.395 kr
String® Pocket av Nils Strinning har kommit att bli en ikon för minimalismen och passar lika bra hemma som på kontoret. Ett komplett hyllpaket med två gavlar och tre hyllplan.

String | Pocket Metall

1.650 kr
Pocket metall från String är ett komplett hyllpaket med två gavlar och tre hyllplan. Här med metallhyllplan vilket gör det möjligt att addera krokar och stänger (30 cm och 58 cm) för att maximera förvaringsmöjligheterna. String Pocket säljs som ett färdigt paket med två trådgavlar, höjd 50 cm, och tre metallhyllplan, bredd 58 cm och djup 15 cm.
string kampanj 2

String Rabatt: Museum 15%

Inför återinvigningen av nyrenoverade Nationalmuseum i Stockholm fick TAF Studio i uppdrag att skapa en del av inredningen. Då ritade de bl. a. vägghyllan Museum för String Furniture. På den vackert smäckra, samtidigt starka, hyllan står nu skulpturer och andra föremål ur museets samlingar. Och den gör sig minst lika bra hemma! I Museum-familjen finns även det höj- och sänkbara sidobordet där möjligheterna blir ännu fler: piedestal, sidobord, sängbord, datorbord eller vad din kreativitet kan tänkas hitta på.

String | Museum Vägghylla

1.495 kr
Museum vägghylla är en funktionell och mångsidig hylla som kan användas för att visa ett omtyckt konstverk eller som sängbord. Storlek 28x5x24 cm.

String | Museum ljusstake

1.195 kr
Museum ljusstaken från String är en justerbar ljusstake i aluminium. Ljusstaken mäter följande: b13 x d15 x h40 cm där den högsta höjden för ljushållaren är 35,5 cm och den lägsta höjden är 3,5 cm.
String kampanj 3

String Rabatt: Kitchen, Hallway & Bathroom Boxes 15%

String Kitchen, Hallway och Bathroom är tre mångsidiga och funktionella förvaringslösningar designade specifikt för mindre utrymmen. Varje enhet har en minimalistisk och modulär design som gör det möjligt att anpassa konfigurationerna efter individuella behov och platsbegränsning. String Kitchen erbjuder gott om förvaring på minimalt utrymme. Hallway-boxen är perfekt för att hänga jackor och förvara hattar och handskar. Bathroom-boxen erbjuder möjlighet att hålla exempelvis kosmetika, doftprodukter och handdukar prydligt organiserade. Alla tre enheter är tillverkade av högkvalitativa material. 

String | Kitchen Box

3.895 kr
Allting du behöver till ditt kök finns nu samlat i en box. En liten metallhylla med smart förvaring till dina köksredskap, tallrikar och i vissa fall även matvaror.

String | Hallway Box

3.395 kr
Med en mindre hall i åtanke har String samlat de viktigaste produkterna i en förpackning.

String | Bathroom Box

2.995 kr
Med ett mindre badrum i åtanke har String samlat de viktigaste produkterna i en förpackning.

Vill du läsa mer om String, klicka här. 

Önskar du hjälp att bygga din String-hylla? Maila oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig!  

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND