Black week

EXKLUSIVA BLACK WEEK DEALS

Oops.. Black Week är slut för denna gång. Men vi har massor av härliga erbjudanden året om! 

Klicka nedan så kommer du till vår kampanjsida


JETSON 69 MED PUCK GOLVLAMPA PÅ KÖPET (värde 4.370 kr)


BLACK WEEK KAMPANJSOFFOR

Söker du efter en Eilersen-soffa du inte finner här? Välkommen in till butiken eller maila kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig att välja en soffa som passar i just ditt hem. Med Eilersen är allt möjligt – mått, former, tyger.. 

Eilersen | Streamline soffa 220 cm Kampanj

33.990 kr38.990 kr
Streamline soffa av Jens Juul Eilersen för Eilersen är en modern och enkel soffa med ett generöst sittdjup och hög komfort. Här ser ni några utvalda kampanjutföranden som är en del av Eilersen Quickship. Soffan erbjuds till kampanjpris i fler tyger och utföranden. Finner du inte ett tyg du önskar här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Eilersen | Zenith soffa 220 cm Kampanj

36.990 kr39.990 kr
Zenith är en traditionell och mångsidig soffa från Eilersen formgiven av Jens Juul Eilersen. Zenith kombinerar stilrena och eleganta linjer med Eilersens berömda komfort och kvalitet. Soffan har trästomme, nozagfjädrar, fiberfill, skumkärna och plymåer med dun/andfjädrar.

Eilersen | Trenton soffa 220 cm

24.990 kr31.990 kr
Trenton är 3-sitssoffa från Eilersen, formgiven av Jens Juul Eilersen. Dess återhållsamma och sofistikerade formspråk gör att Trenton passar utmärkt i en rad olika typer av hem och miljöer och erbjuder hög komfort, förstklassikt hantverk och god design till ett förmånligt pris. Om du är intresserad av ett utförande som du inte finner på webben, så är du välkommen att kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se.

Eilersen | Streamline soffa m/ schäslong 240 cm Kampanj

48.990 kr
Streamline soffa med schäslong av Jens Juul Eilersen för Eilersen är en modern och enkel soffa med ett generöst sittdjup och hög komfort. Här i kampanjutförande med klädsel Bakar 01. Soffan är en del av Eilersen Quickship. Soffan erbjuds till kampanjpris i fler tyger och utföranden. Finner du inte ett tyg du önskar här, vänligen kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se så hjälper vi dig.

Eilersen | Zenith soffa 240 cm Kampanj

38.750 kr46.990 kr
Zenith är en traditionell och mångsidig soffa från Eilersen formgiven av Jens Juul Eilersen. Zenith kombinerar stilrena och eleganta linjer med Eilersens berömda komfort och kvalitet. Soffan har trästomme, nozagfjädrar, fiberfill, skumkärna och plymåer med dun/andfjädrar.


JULKLAPPSTIPS

Passa på och handla julklappar till hela familjen under kampanjen! Nedan ser du våra julklappstips till förmånliga priser. 

Alla produkter vi valt att tipsa om finns på lager, så att du kan vara säker på att du har tid att slå in paketen innan julafton.  

String | Pocket Special Edition 70 år

2.508 kr
Pocket Special Edition är designad av Mats Theselius 2019 då string fyllde 70 år. Alla exemplar är numrerade och finns endast i ett begränsat antal.

Vin Bouquet | Gin & Tonicglas 2-pack

249 kr
Gin & Tonicglas från Vin Bouquet. Volym: 82 cm, Höjd: 20 cm. Säljs i 2-pack.

Louis Poulsen | Panthella Portable

2.750 kr
Panthella är en portabel lampa från Louis Poulsen.

Georg Jensen | Bernadotte Saltkar och sked

549 kr
Ett elegant saltkar med sked från Georg Jensens populära Bernadotte-serie. En miniatyr version av original Bernadotte skålen och ett unikt tillskott till det väldukade bordet. En nytolkning av Sigvard Bernadottes original designsamarbetet från 1930.

Georg Jensen | Cobra Karaff

1.699 kr
Cobra Karaff i blankpolerat rostfritt stål. Karaffen har ett nästan flytande uttryck och skapar en dynamisk närvaro på alla underlag. En praktisk och snygg inredningsdetalj.


UTSTÄLLNINGSEXEMPLAR TILL EXTRA FÖRMÅNLIGA PRISER

Priser på utställningsmöbler avser egen hämtning. Om du inte har möjlighet att själv hämta varan kan vi ta fram transportförslag.
Maila oss på kundsupport@glashusetmalmo.se eller ring 040-630 46 46.

Fredericia | The Canvas Chair lädersits | Demo

26.334 kr 13.167 kr

Fredericia The Canvas Chair Demo

The Canvas Chair är en fåtölj från Fredericia Furniture, formgiven av Børge Mogensen. The Canvas Chair formgavs ursprungligen 1970 av Børge Mogensen och är en av de sista möblerna han designade innan hans bortgång 1972. Mogensen formgav The Canvas Chair exklusivt för Fredericia Furniture och den återspeglar 70-talets mer jordnära och avslappnade livsstil i typisk Mogensen anda. Fåtöljen har tydliga och simpla strukturella linjer som kombineras med naturliga materialval – stommen består av massiv ek och sitsen och ryggstödet är tillverkade av naturfärgad kanvas. Såpad ek/Canvas natur Sittdyna i läder Mått: H76 B74 D65,5 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Fredericia | The Canvas Chair | Demo

26.334 kr 13.167 kr

Fredericia The Canvas Chair Demo

The Canvas Chair är en fåtölj från Fredericia Furniture, formgiven av Børge Mogensen. The Canvas Chair formgavs ursprungligen 1970 av Børge Mogensen och är en av de sista möblerna han designade innan hans bortgång 1972. Mogensen formgav The Canvas Chair exklusivt för Fredericia Furniture och den återspeglar 70-talets mer jordnära och avslappnade livsstil i typisk Mogensen anda. Fåtöljen har tydliga och simpla strukturella linjer som kombineras med naturliga materialval – stommen består av massiv ek och sitsen och ryggstödet är tillverkade av naturfärgad kanvas. Såpad ek/Canvas natur Mått: H76 B74 D65,5 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Gubi | Epic Dining Table dia 130 cm | Demo

59.999 kr 30.000 kr

Gubi Epic Dining Table Round 130 cm  Demo

Epic Dining Table är formgivet av GamFratesi år 2019. Efter att ha varit i spetsen för marmortrenden introducerar Gubi nu sin första kollektion i kalkstensmaterialet travertin. Inspirerade av historiska element från antikens Grekland och av romersk arkitektur är borden i kollektionen Epic Dining Table skapade i en modern och minimalistisk tolkning. Alla bestående av två enkla former – en hexagon och en cirkel, helt producerade i travertin i tre olika färger. Välj mellan neutralt vitt, vibrerande grått eller en bränd röd färg. Utöver detta bord ingår även flera varianter av sidobord och soffbord med matchande formspråk. Eftersom bordet är helt tillverkat i sten finns det inget bord som är det andra likt, vilket skapar ett imponerande intryck där en ny detalj upptäcks vid varje användning. Epic Dining Table kommer att bli en snackis vid nästa middagsbjudning. Dia 130 cm Höjd 74 cm

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Mater | Bowl soffbord dia 75 cm | Demo

7.690 kr 3.845 kr

Mater, Bowl soffbord dia 75 cm, Demo

Bowl är ett stort soffbord med vacker bordsskiva i hållbart framställt mangoträ och ben i stål. Skivan har en praktisk kant som håller dina saker på plats samtidigt som den ger bordet en mjuk känsla.
  • Bordsskiva i naturligt mangoträ, framställt på hållbart vis.
  • Trä lackerat i blyfritt, vattenbaserat PU-lack.
  • Avtagbara ben i stabil stål.
  • Tillverkningen stöder lokala hantverkare i indiska Kharadi.

Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Mater | Bowl Table dia 52 cm | Demo

6.500 kr 3.250 kr

Mater, Bowl Table sidobord dia 52 cm, Demo

Bowl är ett vackert sidobord med bordsskiva i hållbart framställt mangoträ och ben i stål. Skivan har en praktisk kant som håller dina saker på plats samtidigt som den ger bordet en mjuk känsla.
  • Bordsskiva i naturligt mangoträ, framställt på hållbart vis.
  • Trä lackerat i blyfritt, vattenbaserat PU-lack.
  • Avtagbara ben i stabil stål.
  • Tillverkningen stöder lokala hantverkare i indiska Kharadi.
Demomöbel: Avhämtning i butik / Kontakta butik för fraktpris.

Letar ni efter en produkt ni inte kan finna på vår webbshop?

Kontakta oss på kundsupport@glashusetmalmo.se – Så hjälper vi dig och ser till att du får ett riktigt bra Black Week-erbjudande!

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

BLACK WEEK(END)  SE KAMPANJ

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND