RING OSS: 040 630 46 46
Moooi

Moooi

Passion och lekfullhet i exklusiv design

Moooi har ett unikt utbud av designmöbler, belysning och tillbehör i lekfulla mönster och färger som skapar unika hem. Formgivningen vilar på en vision om att all design handlar om passion och kärlek. Dess banbrytande design ger utrymme för varje personlighet. 

Namnet Moooi kommer från det holländska ordet Mooi som betyder vacker. Det tredje o:et är tillagt för att symbolisera ett extra värde i skönhet och unicitet. År 2001 grundades Moooi i Nederländerna av Marcel Wanders och Casper Vissers. Sedan dess samarbetar de frekvent med flera framstående formgivare, som bland andra Maarten Baas, Jasper Morrison och Ross Lovegrove. 

Belysning från Moooi

Belysning är en självklarhet för alla utrymmen. Upptäck dekorativ belysning som är lika oväntad som fantasifull. Heracleum, Random Light och Flock of Light är bara några exempel på ikonisk belysning som kommer från Moooi. I dess sortiment kan du finna såväl eleganta takarmaturer som lekfulla lampor. Varför inte ha en fullskalig häst som golvlampa?

Välkommen att beställa Moooi hos oss i butiken. Via vår hemsida inom kort!  

Sittmöbler från Moooi

Platsen där du äter, sover, kopplar av eller arbetar. Mooois sittplatser är de perfekta följeslagarna för alla ögonblick på dagen och vilken interiör som helst. Sortimentet omfattar sittmöbler för såväl livfulla kvällar med vänner och familj, som lugna morgnar i tystnad och stillhet. Här finner du bland annat fåtöljer, stolar och soffor i unik design för det personliga hemmet. 

Välkommen att beställa Moooi hos oss i butiken. Via vår hemsida inom kort!  

Bord från Moooi

Oavsett om du vill äta vid det eller dansa på det hittar Mooois bord ett syfte i alla hem. Här finner du sidobord för att kunna ha din tidning, fjärrkontroll eller kaffekopp nära till hands. Barbord i högre höjd för såväl inom- som utomhusbruk. Och såklart härliga matbord för ändlösa middagar eller sena bruncher. 

Välkommen att beställa Moooi hos oss i butiken. Via vår hemsida inom kort!  

Om Moooi

Företagets portfolio består av såväl nationella som internationella designers och arkitekter. Jurgen Bey, Bertjan Pol, Joost van Bleiswijk, Studio Job och Nika Zubanc är några exempel.  

År 2003 lanserar Moooi tillsammans med Maarten Baas kollektionen Smoke vilket blir en omedelbar succé. Ett år senare visas kollektionen tillsammans med andra designklassiker från 2000-talet på Moss Gallery i New York. Kollektionen blir så småning om ikonisk i Mooois historia och produkterna kommer att visas upp i permanenta utställningar på museum runt om i världen.

År 2015 tar Robin Bevers över som VD och företaget expanderar med både showroom och butik i New York. År 2017 är det Stockholms tur att få ett eget showroom. Moooi fortsätter att tillverka unik design som utmanar det konventionella och riktar sig till människor i alla åldrar, från alla kulturer och med alla slags personligheter. 

CANE LINE UTEMÖBLER

Cane-line | Endless matbord

27.200 kr54.400 kr
23.120 kr46.240 kr
Endless är ett bord som passar olika behov då bordet finns i både rektangulär och rund form och i olika storlekar.

Cane-line | Flip fällstol

6.400 kr7.400 kr
5.440 kr6.290 kr
Flip är en fällstol i teak. En nytolkning av de klassiska fällstolarna där man inte har kompromissat med varken design eller kvalitet.

Cane-line | Horizon daybed

48.000 kr 40.800 kr
Inklusive dynset Grey Cane-line Natté

Cane-line | Moments 3-sits soffa

49.600 kr
42.160 kr
Moments sätter en ny standard för multiflexibel design med sin skandinaviska, eleganta och minimalistiska form.

Torra dynor inom en timme efter kraftigt regn

Cane-lines QuickDry- och Airflow-system har kuddar med vår särskilda QuickDryFoam. Kuddens unika sammansättning gör att den snabbt torkar efter kraftigt regn och skapar en effektiv luftcirkulation vid fuktigt väder. Fördelen är att kuddarna är torra ungefär en timme efter kraftigt regn. Tack vare den konstanta luftcirkulationen finns det ingen risk för att det bildas mögel inuti kuddarna.

image footer 2

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud inom Moooi.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

www.moooi.com

paul vium

Vi hjälper dig

Ring eller maila oss.
Vi svarar inom 48h (vardagar).

Säkra leveranser

Fraktfritt över 1500:-

100% original

Vi är en auktoriserad butik
som säljer äkta varor.

Shopping cart

JUST NU – 1.500 KRONOR I RABATT
Per 10.000 kr du handlar för (dras av i kassan) gäller ej redan nedsatta produkter

LAGERREA 40-70% LÖR 25/11 SÖN 26/11 12:00-15:00 GAMLA BORREBACKEVÄGEN 57 | HITTA HIT

10% prisavdrag på ditt första köp!
Ange rabattkoden NY-KUND