Visar 1–24 av 45 resultat

Georg Jensen | Blockljus, 2 st

279 kr
Blockljus passande för Cobra Golvljusstakarna från Georg Jensen. Set med 2 st ljus.

Broste Copenhagen | Ljus Ø12 mm 8-pack

75 kr
Ljus från Broste Copenhagen  Mått: Ø12 mm x H194 mm Färg: GRAPE LEAF W/JUTE STRING Antal: S/8 BT: 3,5H

Georg Jensen | Glow Ljusstake, guld

849 kr
Glow Ljusstake från varumärket George Jensen. Två vridningar av rostfritt stål slingrar sig runt varandra för att skapa en perfekt balanserad och iögonfallande modern ljushållare. Det är ett utmärkt exempel på skandinavisk design, där den blanka ytan reflekterar det varma skenet från ljuset och ger intrycket av lätthet och rörelse. Denna hållare är lämplig för ett brett kolonnljus. Maria Berntsen tror på att god design bör vara både enkel och funktionell. Hennes kollektion av ljushållare för Georg Jensen exemplifierar denna filosofi, och deras harmoniska former kan vara både moderna och klassiska på samma gång. Glow ljushållare är vackert utformad i rostfritt stål med en spegelpolerad finish.

Georg Jensen | Cobra ljusstake medium 2-pack

1.639 kr
Georg Jensens Cobra ljusstake medium i 2-pack. Ljusstaken är designad av Constantin Wortmann och är tillverkad av rostfritt stål.

Georg Jensen | Ljus, 2 st

149 kr
Ljus 2 st klassiska och eleganta med Georg Jensen logotyp på sidan. Stearin.

Orrefors | Carat ljuslykta 125 mm

449 kr
Dekorera dit hem med den här exklusiva ljuslyktan från Lena Bergströms serie Carat.

Georg Jensen | Season Ljusstake

1.299 kr1.599 kr
Season Ljusstake har en form med skandinaviska anor. Adventsljusstaken är en av våra viktigaste julprydnader. ADVENT CROWN har samma form som en traditionell julkrans. Den är enkelt utformad och uppmuntrar dig att dekorera den själv. Om du lägger granris eller röda band i botten på ljusstaken under julen får du en underbar julprydnad. Den varma guldfärgen förstärker den mysiga julkänslan och lockar familjen att samlas runt bordet. Ett elegant sätt att följa jultraditionerna. Blankpolerat rostfritt stål.

Fritz Hansen | Candelholder Single #2

825 kr925 kr
701 kr786 kr
Lekfull är det bästa ordet för att beskriva denna mässingsljushållare av Jaime Hayon. Hans tolkning i massiv mässing och rotfritt stål representerar enkel elegans och skönhet i sig själv eller arrangerad i en grupp.

String | Museum ljusstake

1.195 kr
Museum ljusstaken från String är en justerbar ljusstake i aluminium. Ljusstaken mäter följande: b13 x d15 x h40 cm där den högsta höjden för ljushållaren är 35,5 cm och den lägsta höjden är 3,5 cm.

Georg Jensen | Season Förlängning för ljusstake

849 kr1.249 kr
Blankpolerat rostfritt stål.

Georg Jensen | HK Ljusstake, 2 st

749 kr
HK Ljusstake från varumärket Georg Jensen, ursprungligen designades den här lilla runda ljusstaken i silver men finns nu i rostfritt stål och ger ett diskret ljussken. Stearinljusen säljs separat. Blankpolerat rostfritt stål.

Lexington | Metal Candle Holder with Striped Structure

1.295 kr1.495 kr
Levande ljus är perfekta när du snabbt Lexingtonll skapa stämning i ett rum. Vår metalljusstake med randig struktur kombinerar elegans med en modern look, vilket gör den till den perfekta bordsdekorationen. Kombinera den med de matchande servettringarna för en perfekt balanserad look. Eller placera den ovanpå öppna spisen för en rolig twist. Den konstnärliga ljusstaken är gjord av mässing med silverfinish, och sätter en estetisk prägel på varje rum.

Kosta Boda | Rocky Baroque ljusstake kryptonit

2.900 kr3.100 kr
2.465 kr2.635 kr
En ljusstake formgiven av Hanna Hansdotter. Limiterad serie med 500 ljusstakar per storlek och färg.

Kosta Boda | Rocky Baroque ljusstake lila dis

2.900 kr3.100 kr
2.465 kr2.635 kr
En ljusstake formgiven av Hanna Hansdotter. Limiterad serie med 500 ljusstakar per storlek och färg.

Kosta Boda | Still life skull ljuslykta 85mm

449 kr499 kr
382 kr424 kr
Vilket ljushuvud! Still Life är coola ljuslyktor med formen som en dödskalle.

Kosta Boda | Snöboll ljuslykta 3-pack

899 kr 764 kr
Snöbollen har en form och yta som om den faktiskt vore gjord av snö. Lita på snöbollseffekten och låt ljuslyktan lysa upp i vintermörkret. 3-packen består av 60, 70 och 90mm.

Kosta Boda | Snöboll ljuslykta 90mm

399 kr 339 kr
Snöbollen har en form och yta som om den faktiskt vore gjord av snö. Lita på snöbollseffekten och låt ljuslyktan lysa upp i vintermörkret. Detta är den största ljuslyktan i serien.

Kosta Boda | Snöboll ljuslykta 70mm

349 kr 297 kr
Snöbollen har en form och yta som om den faktiskt vore gjord av snö. Lita på snöbollseffekten och låt ljuslyktan lysa upp i vintermörkret. Detta är den mellanstora storleken i serien.

Kosta Boda | Snöboll ljuslykta 60mm

299 kr 254 kr
Snöbollen är en ikonisk produkt från Kosta Boda som har lyst upp sin omgivning sedan 1973. detta är den minsta ljuslyktan i serien.

Kosta Boda | Polar ljuslykta 190mm

3.200 kr
2.720 kr
Serien Polar från Kosta Boda består av ett flertal glasskulpturer som påminner om porlande vatten fruset i tiden. Varje skulptur fungerar även som en ljuslykta, där det klara glaset blir en bärare av ljuset.

Kosta Boda | Polar ljuslykta 200mm

3.900 kr
3.315 kr
Serien Polar från Kosta Boda består av ett flertal glasskulpturer som påminner om porlande vatten fruset i tiden. Varje skulptur fungerar även som en ljuslykta, där det klara glaset blir en bärare av ljuset.

Kosta Boda | Polar ljuslykta 330mm

8.000 kr
6.800 kr
Serien Polar från Kosta Boda består av ett flertal glasskulpturer som påminner om porlande vatten fruset i tiden. Varje skulptur fungerar även som en ljuslykta, där det klara glaset blir en bärare av ljuset.

Kosta Boda | Polar ljuslykta 112mm

499 kr 424 kr
Ljuslyktan Polar från Kosta Boda är en arkivprodukt från 1974 som ingår i en serie med ett flertal glasskulpturer i flera olika färger och storlekar som påminner om porlande vatten fruset i tiden.

Levande ljus är minst sagt stämningshöjande. Vi på Glashuset erbjuder ett brett sortiment av ljusstakar och ljus från varumärken som bland annat Georg Jensen, Orrefors och Broste.