Konst i butiken

Varmt välkomna till Glashusets konstnärliga värld! Här upptäcker du inte bara vacker konst, perfekt som den ultimata gåvan till någon du håller kär, utan även möjligheten att förvandla ditt hem till en konstnärlig oas. På Glashuset erbjuder vi ett mångfasetterat utbud, allt från moderna målningar till en visuell värld av fotografi. Det ger våra kunder möjligheten att hitta konst som inte bara tilltalar deras smak utan också smälter sömlöst in i deras personliga utrymme.

Vår strävan är att erbjuda våra kunder möjligheten att hitta konstverk som passar deras individuella stil – oavsett om det är små, diskreta detaljer eller imponerande statement-pieces. Utforska vårt exklusiva sortiment här på Glashuset och låt dig inspireras. Vi ser fram emot att välkomna er till vår butik och dela den konstnärliga upplevelsen med er.

Eva-Lotta Rönndalh

Eva-Lotta Rönndahl är en konstnär vars skapelser genomsyras av meditativt fokus och kreativ passion. Målningarna, utförda främst med olja och akryl på duk, bär på en unik skulptural dimension. Genom sitt experimenterande med olika ytor och strukturer skapar Eva-Lotta en spännande samverkan mellan färg och underlag. Varje verk blir en resa genom konstnärens kreativa utforskning, skapande en rikedom av visuella och känslomässiga upplevelser. Konstnären hoppas skapa stunder av eftertanke för betraktaren och omfamnar tanken att varje möte mellan betraktaren och verket är unikt.

Irina Rinse

Irina Rinse är en självlärd konstnär baserad i Sverige, specialiserad på att skapa unika och texturerade tavlor med djup dimension. Konsten har varit Irinas följeslagare sedan barndomen, och hon har funnit friheten att uttrycka sig fritt genom målning sedan hon flyttade till Sverige 1998. Irinas verk visar linjer, strukturer och balans mellan ljus och mörker, där ljuset alltid triumferar. Målande med akrylfärg på duk, söker Irina ständigt nya sätt att utveckla sin konstnärliga röst och teknik. Hennes konstverk har nått över gränserna och sålts i flera länder runt om i Europa, och hon hoppas genom sina tavlor berika människors liv och inspirera andra att hitta sin egen kreativa röst.

Anders Wallin Konst

(”The beauty of impermanence”
1:a pris i National Geographics stora nordiska fototävling 2013, upplaga 5) 

Anders Wallin, fotograf med en unik syn på världen, fångar skönheten i det vardagliga och avslöjar djupa känslor och historier inom varje individ han möter. För Anders är fotografi inte bara en konstform eller ett sätt att dokumentera världen – det är en form av kommunikation och en möjlighet att skapa förbindelser mellan människor. Genom sina bilder sträcker Anders ut sin hand och bjuder in betraktaren att utforska, förstå och uppskatta det som är annorlunda och främmande. Med resor framför allt i Mellanöstern och Asien har Anders agerat som kreativ direktör för modemagasin i Beijing, fotograf i Taiwan och dokumentärfotograf för Rädda Barnen i flyktingläger i Beirut. Hans fotografier tar betraktaren med på en emotionell och tankeväckande resa, där varje bild berättar en unik historia och ger inblick i olika dimensioner av mänsklighetens skönhet och sårbarhet.

Eva-Lotta Rönndalh

Eva-Lotta Rönndahl

Irina Rinse

Irina Rinse 

Anders Wallin Konst

”The beauty of impermanence
1:a pris i National Geographics stora nordiska fototävling 2013, upplaga 5

Eva-Lotta Rönndahl

Eva-Lotta Rönndahl, en konstnär vars skapelser genomsyras av meditativt fokus och kreativ passion. Eva-Lotta Rönndahl finner en djup harmoni i skapandets process, där bilder och målningar växer fram och ger uttryck för en inre fullkomlighet. Målningarna, utförda främst med olja och akryl på duk, bär på en unik skulptural dimension. Eva-Lotta experimenterar också gärna med olika ytor och strukturer, vilket skapar ett spännande samspel mellan färg och underlag. Varje verk är en resa genom konstnärens kreativa utforskning och skapar en rikedom av visuella och känslomässiga upplevelser. Genom varje målning hoppas konstnären skapa en stund av eftertanke för betraktaren, där de kan förlora sig i de känslor som konsten framkallar. Man omfamnar tanken att varje möte mellan betraktaren och verket är unikt, och det är fascinerande att se hur hennes konstverk integreras och förstärker atmosfären i de rum de väljs att pryda

 

 

 

Irina Rinse 

En självlärd konstnär baserad i Sverige, specialiserad på att skapa unika och texturerade tavlor med djup dimension. Att uttrycka sig kreativt har alltid varit ett sätt för Irina att hantera svårigheter i livet, och konsten har varit hennes följeslagare ända sedan barndomen. Irina föddes och växte upp i Ryssland där tillgången till konst och kreativitet var begränsad. Det var först när hon flyttade till Sverige 1998 som hon fann friheten att uttrycka sig fritt genom målning. Målningen blev en terapeutisk resa för Irina, och hon tillbringade otaliga timmar med att utforska och utveckla sin konstnärlighet. Med tiden fann hon sig attraherad av det vackra i livet, och hennes verk visar linjer, strukturer och balans mellan ljus och mörker, där ljuset alltid triumferar. Irina målar med akrylfärg på duk och söker ständigt nya sätt att utveckla sin konstnärliga röst och teknik. Hennes verk har nått över gränserna och sålts i flera länder runt om i Europa. Irina har även haft flera framstående utställningar där hennes verk har blivit omtyckta av dem som uppskattar kvalitet och exklusivitet. För Irina är konsten en form av kommunikation, och hennes tavlor utgör ofta en konversation mellan bild och betraktare. Genom sin konstverk hoppas Irina att berika människors liv och inspirera andra att hitta sin egen kreativa röst. 

 

 

 

Anders Wallin  

I varje bild fångar Anders skönheten i det vardagliga och avslöjar de djupaste känslorna och historierna som finns inom varje individ han möter. I Anders visuella värld ses inte fotografi som bara en en konstform eller ett medel för att dokumentera världen – det är en form av kommunikation och en möjlighet att skapa förbindelser mellan människor. Genom hans bilder sträcker Anders ut sin hand och bjuder in betraktaren att utforska, förstå och uppskatta det som är annorlunda och främmande. Förutom uppdrag i Sverige har hans fotografiska resor har främst tagit honom till Mellanöstern och Asien, där han har agerat som kreativ direktör för modemagasin i Beijing, fotograf i Taiwan och dokumentärfotograf för Rädda Barnen i flyktingläger i Beirut. Anders reser inte bara fysiskt genom dessa platser, utan han tar även betraktaren med på en emotionell och tankeväckande resa genom sina fotografier. Varje bild berättar en unik historia och ger betraktaren en inblick i de olika dimensionerna av mänsklighetens skönhet och sårbarhet. 

Intresserad?

Hör gärna av dig till oss eller kom in och besök oss, för att ta del av vårt utbud från konstverken.
Butik: 040 – 630 46 46
E-post: kundsupport@glashusetmalmo.se

paul vium