Visar alla 6 resultat

Grythyttan | Stol Libelle

3.250 kr
Stol Libelle är svetsad i ett stycke, vilket ger stolen styrka och spänst samtidigt som den är nätt och graciös. Stolen är stapelbar och lämpar sig bra även för mindre utrymmen. Libelle-serien har tagits fram i samarbete med formgivaren Andreas Engesvik.

Grythyttan | Stol Akleja

5.010 kr
Stol Akleja kännetecknas av sina runda former och unika design. Den breda ryggen och smala midjan balanseras elegant av stadiga ben och runda tassar, vilket ger oslagbar komfort och stabilitet. Skapad i samarbete med formgivaren Jonas Bohlin är Akleja-serien en perfekt kombination av estetik och funktion. Akleja kommer i obehandlad teak med mörkgrått stativ.

Grythyttan | Stol High Tech

2.310 kr
Stol High Tech, en modern Nisse Strinning klassiker från 1984. Gjord i fjäderstål för det rätta gunget. Med golvskydd blir den även en snygg sittplats inomhus.

Grythyttan | Bryggerisoffa

6.480 kr8.360 kr
Bryggerisoffa som passar utmärkt som solitär på en avlägsen plats i trädgården, eller i kombination med Bryggeribordet. Stativet är förzinkat och soffan är enkel att förvara då den är fällbar. Trädetaljer finns i vitlackad/oljad ek eller obehandlad teak.

Grythyttan | Bryggeristol

3.460 kr4.240 kr
Bryggeristolen är en gedigen konstruktion i massivt trä och tunga varmförzinkade stativ. Passar lika bra i trädgården som på balkongen. Stolen har fällbart stativ och är enkel att förvara.

Grythyttan | Stol 1

2.750 kr4.060 kr
Stol 1 är designad av Artur Lindqvist på 30-talet och är “lillebror” till A2. Lite nättare, lite smidigare, men fortfarande med Grythyttans berömda gung. Stolen är stapelbar.