Visar alla 11 resultat

String | Kork flaskställ, 2-pack

599 kr
Flaskstället i kork tillhör utbudet av accessoarer och passar tillsammans med metallhyllplan från String® System, förutsatt att hyllplanets djup är 30 cm. Flaskstället finns i ett mått där bredden är 19 cm, djupet 30 cm och höjden 2 cm. Genom att addera flaskställ till din kökskombination ger du såväl vinflaskor som oljor en given plats. Ett metallhyllplan med bredd 58 cm rymmer tre flaskställ och ett metallhyllplan med bredd 78 cm rymmer fyra. Varje förpackning innehåller två flaskställ i kork där varje ställ rymmer två flaskor.

Montana | Mini MBOARD anslagstavla

1.849 kr
1.572 kr
Anslagstavlan från Montana har en enkel, stilren design i lackad MDF perfekt för det moderna hemmakontoret. Den har en användbar, magnetisk funktion för att hålla allt på plats. Härliga kulörer att välja mellan som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.

String | Rullhurts

5.295 kr5.895 kr
Med två utdragbara lådor. Storlek 30x51x58 cm

String | Skålplan

1.295 kr
String Skålplan är en del av String System som är en serie komponenter med klassiska trådpaneler som erbjuder nästan obegränsat med kombinationer. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger och material för att bygga ditt eget personliga hyllsystem, baserat på standardbredder på 60 cm och 80 cm och två djup, 20 cm och 30 cm.

Montana | ARRANGE Tray Set Quickship

2.710 kr
2.304 kr
Addera färg till hemmet och håll dig organiserad med ARRANGE Tray set från Montana. Setet är perfekt för att förvara och visa vardagliga föremål som smycken, nycklar och badrumsprodukter. Du kan också använda medelstora och stora brickor för att servera kaffe och te, frukost på sängen eller middag till dina gäster. Formgivare: Peter J. Lassen.  

Montana | RUNNER rullhurts Quickship

9.360 kr
7.956 kr
RUNNER rullhurts från Montana med en elegant, stilren design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Den har en öppen låda upptill för enkel förvaring och en smart låda med ett skåp undertill med massor av utrymme. Den har praktiska hjul för att enkelt flytta runt i hemmet. Modern, ren look. Här finner ni produkten i de utföranden som tillhör Montana Quickship, vilket innebär en leveranstid på ca 1-2 veckor.

String | Konferensbordsskiva

5.295 kr7.495 kr
Skrivbordsskivan med 90 cm djup är avsedd för ett mötesbord eller för en större arbetsplats och finns därför i en bredd, 180 cm.

String | Kork avdelare, 4-pack

595 kr
Storlek 5x5x30 cm. Passar utmärkt i köket.