moccamaster header

Mitt namn är Sandra Simonsson och jag representerar Moccamaster Nordic. Perfect Match när två varumärke som står för kvalité och Design samarbetar. Vi har tillsammans valt ut ett premium sortiment som ska passa Glashusets kund, ett sortiment som har det där lilla extra.

Om Moccamster

I över 50 år har Gerard C Smit och hans över 130 medarbetare på Technivorm i Holland tillverkat enbart kaffebryggare. Han startade företaget hemma i garaget med en tydlig vision att skapa en kaffebryggare som brygger världens avgjort godaste kaffe. När han uppnått sitt mål gick han envist vidare. En Moccamaster är till exempel extra brandsäker, bryggelement och värmeplatta tillverkas i olika delar. Alla bryggare är också helt handgjorda på ett och samma ställe. De tillverkas och monteras för hand. Till sist testas de manuellt innan de för hand packas och varsamt placeras i lådan.

Moccamaster

Vi har fortfarande samma filosofi som grundaren Gerard C Smit: Vi vill producera en säker kaffebryggare som förbrukaren kan lita på till 100%. Vi arbetar också för en bättre miljö genom att använda produkter och material som är energieffektiva och håller över lång tid. Materialen vi använder är återvinnings- och nedbrytningsbara.

Även om vi har sett många teknologiska innovationer inom vitt skilda områden de senaste decennierna så är grundprincipen för Moccamasters kaffebryggare oförändrad. Idag, liksom för 50 år sedan är varje Moccamaster handgjord av professionella montörer som endast  använder material av högsta kvalité. Därför ger vi, som den enda tillverkaren en tioårs garanti på Moccamaster när du registrerar köpet på vår webbplats https://www.moccamaster.com/se/registrera-garanti